POLAKU2002 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Buna ziua...tv blocat pe logo...poate are cineva softul ca eu lam gasit pe remont dar nu am puncte...multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 (editat) Acum 1 oră, POLAKU2002 a spus: Buna ziua...tv blocat pe logo...poate are cineva softul ca eu lam gasit pe remont dar nu am puncte...multumesc postati si dv codul mainboard tineti apasat power tv si bagati tv.ul in priza tineti in continuare apasatat cca 30 secunde scoate din priza si vedeti poate sa intamplat vre.o minune,dupa care intrati in menu service si dati un reset Editat Octombrie 15 de iuliantv Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 17 Autor Partajează Postat Octombrie 17 HT299746 asta ar fii codul placii...nici o minune nu sa intumlat din pacate---- Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 puneti o poza cu eticheta Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 la orice Hisense codul placii incepe cu RSAG exista doua versiuni cu doua main-uri diferite in functie de type nu doar de model 55E76GQ_GQTUK = 55A65FEVS(1000) = RSAG7.820.11177 + RSAG7.820.9713 55E76GQ_GQTUK = 55A65FEVS = RSAG7.820.10588 + RSAG7.820.9713 exista soft ptr ambele Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 Hisense h32n2100s ms3463t.pb753 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 (editat) ala e chinezesc, asa toate brandurile au cateva modele low cost cu placi chinezesti Hisense are toate placile cu RSAG7 indiferent ca sunt surse sau main-uri asa cum LG are EAX , Samsung BN , Vestel 17MB , etc Hisense e producator de placi de baza / surse , care se ragasesc inclusiv in branduri de lux gen Loewe invata in loc sa comentezi Editat Octombrie 17 de Tavi Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 (editat) Acum 10 ore, Tavi a spus: ala e chinezesc, asa toate brandurile au cateva modele low cost cu placi chinezesti Hisense are toate placile cu RSAG7 indiferent ca sunt surse sau main-uri asa cum LG are EAX , Samsung BN , Vestel 17MB , etc Hisense e producator de placi de baza / surse , care se ragasesc inclusiv in branduri de lux gen Loewe invata in loc sa comentezi eram sigur ca asta e replica ta cand ti se da adevarul in fata ,si ca nu tot ce spui e adevarat ,vii cu ,,abureli,,doar sa spui ca ai tu dreptate si vezi doamne sa ,,invat eu inainte sa comentez,, ai spus ca toate televizoare hisense au cod de placa ce incepe cu RSAG ce am postat eu e o placa dintr.un tv hisense punct ca e altceva decat rsag e altceva ca alte branduri folosesc fel si fel de mainboarduri stiu si sant satul,eu am expus adevarul pe care tu vrei sal ingropi doar sa spui ca alba e neagra,tipic pentru cei ,,nascuti invatati,, cei ca tine Editat Octombrie 18 de iuliantv Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 18 Autor Partajează Postat Octombrie 18 (editat) 55E76GQ A21180E 55A65FEVS(1000) asta ar fii codul placii...am cautat softul si prin revista service tv dar nu am gasit.Poate eveti un soft va rog.Multumesc Editat Octombrie 18 de POLAKU2002 Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 cu A21180E nu am nimic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Acum 35 minute, POLAKU2002 a spus: 55E76GQ A21180E 55A65FEVS(1000) asta ar fii codul placii...am cautat softul si prin revista service tv dar nu am gasit.Poate eveti un soft va rog.Multumesc Pune o poza clara cu placa și îți dau soft Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 (editat) Codul placii l-am scris eu mai sus si este RSAG7.820.11177 Nu stiu ce e atat de greu de inteles 55A65FEVS(1000) este type pentru model Iulian , remarca ta era inutila , ca sa imi arati ca exista niste Hisense cu placi chinezesti , cui ii pasa la ce se discuta in acest topic ? Ce am spus eu e ca sa inteleaga cei care citesc ca Hisense isi marcheaza placile de baza cu coduri care incepe cu RSAG7 Colegul Polaku nu a inteles inca si nu a reusit sa citeasca de pe placa lui codul nici daca i-am spus sa ce sa caute Soft aici : https://we.tl/t-FvLd3hrsmV Editat Octombrie 18 de Tavi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Eu vad pe forumul chinez ca hisense cu rsag e făcut în china Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 18 Autor Partajează Postat Octombrie 18 Multumesc frumos.problema este ca nu am tv linga mine sa pot sa il desfac fizic.Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Hisense e brand chinezesc Placi china e o denumire generica ptr placile uzuale gasite in toate tv TP.xxx etc , CVxxx , etc Asa si Skyworth e brand chinezesc si are placi fabricate de ei din seria 5800-xxxx TCL e chinezesc si are placi 40-xxxx Changhong e chinezesc si are placi JUCxxxx Konka e chinezesc si are placi *350xxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum