gabibota Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Va salut.Ma poate ajuta cineva cu schema a sursei de Samsung tip LE26D450G1W ,schemele gasite pe net nu corespund exact cu placa mea si am doi tranzistori smd explodati pe partea de alimentare invertor pe care nu-i pot citi notati pe placa cuQI 801 si cu QI 802 ,sau daca are cineva placa sa-mi spuna ce scrie pe ele .Atasez pozele cu placa.Defectul a inceput de la condensatorul de 100u/450V care era unflat, l-am schimbat ,a functionat cateva ore dupa care a explodat din nou si a afectat partea de alimantare invartor.Tensiunea masurata pe acum pe condensator 100u/450V este de 390V [PFC] stabila.posibil sa creasca in timp.Va multumesc ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 (editat) din pacate pt tine , ai plecat cu stingul la aceasta reparatie ... kit-ul corect pt repararea sursei acestui lcd antic din 2010 contine nu mai putin de 24 de piese ... ceea ce ai schimbat tu pina acum este fix pistol cu apa in raport cu necesarul real ... ca sa te convingi , intra pe shopjimmy.com si acolo este redat in imagini continutul kit-ului ... vezi ca bn44-00438c are acelasi kit de reparare ca si bn44-00438b ... Editat Octombrie 15 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum