Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bn44-00438c Samsung

Postări Recomandate

Va salut.Ma poate ajuta cineva cu schema a sursei de Samsung tip LE26D450G1W ,schemele gasite pe net nu corespund exact cu placa mea si am doi tranzistori smd explodati pe partea de alimentare invertor pe care nu-i pot citi notati pe placa cuQI 801 si cu QI 802 ,sau daca are cineva placa sa-mi spuna ce scrie pe ele .Atasez pozele cu placa.Defectul a inceput de la condensatorul de 100u/450V care era unflat, l-am schimbat ,a functionat cateva ore dupa care a explodat din nou si a afectat partea de alimantare invartor.Tensiunea masurata pe acum pe condensator 100u/450V este de 390V [PFC] stabila.posibil sa creasca in timp.Va multumesc !

bn44-00438 poza.jpeg

bn44-00438 poza spate.jpeg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

din  pacate  pt  tine , ai  plecat  cu  stingul  la  aceasta  reparatie ... kit-ul  corect  pt  repararea  sursei  acestui  lcd  antic  din  2010  contine  nu  mai  putin  de  24  de  piese ... ceea  ce  ai  schimbat  tu  pina  acum  este  fix  pistol  cu  apa  in  raport  cu  necesarul  real ... 

ca  sa  te  convingi , intra  pe  shopjimmy.com  si  acolo  este  redat  in  imagini  continutul  kit-ului ...

vezi  ca  bn44-00438c  are  acelasi  kit  de  reparare  ca  si  bn44-00438b ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări