Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator economic

Costa

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Alic a spus:

De la simplu si eficient s-a ajuns la tot felul de  basme .

E vreun loc unde sa nu apari cu tot felul de comentarii? Simularile raspund unor intrebari puse pe MP care nu au legatura cu "simplu si eficient" ci cu explicarea unor forme de unda pt. cineva din afara. Adica se astepta ca sa apara sinusoide sau apropiat in toate punctele din circuit. Si cum sa masoare in detaliu comanda Ube daca este suprapusa peste o componenta de amplitudine mare. Si credeam ca punand aici poate mai ajuta cuiva sau mai ajuta cineva. Daca esti deranjat de atatea lucruri, de ce nu citesti strict ce te intereseaza sau sa interactionezi doar cu "prietenii" tai? De fapt trebuia sa-l ascult pe dl. Costa si sa dialogam doar in privat. Dar la randul meu doream sa intreb aici ce este cu supracresterea aceea in baza finalului cand este blocat dar sigur mai gasesti ceva ce iti deranjeaza digestia.

Link spre comentariu

Vă pierdeți timpul de pomană. 

În rest,  apreciez efortul dvs.  E folositor altora, nu inițiatorului discuției.

Într-un dialog te mai uiți și la interlocutor,  poate că are timp prea mult și se plictisește. 

Ii pot da cel puțin cinci pcb-uri de proiecte "simple și eficiente " , probate și măsurate. 

Oare merită,  când nu știe ce vrea de fapt și trece de la una la alta?

Întotdeauna am urat discuțiile sterile și interminabile fără a se contura nimic practic.

Acum 52 minute, dumitrumy a spus:

De fapt trebuia sa-l ascult pe dl. Costa si sa dialogam doar in privat.

Tocmai... 

Nu dura prea mult. 

Editat de Alic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări