Florinel TV Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Dacă trafo lini are pin de AFC atunci de acolo e problema Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Octombrie 21 Autor Partajează Postat Octombrie 21 Acesta e Modelu TRAFO LINII am cautat pe NET. dar nu am vazut Pin de AFC Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 (editat) din ce vad din poze e un chasis beko,v.am spus intrati in menu sevice ,puneti o poza cu o imagine,un ecran albastru ceva ,dar dv nimic,stresati toti depanatorii tv ,dar nu faceti macar ce vi sa cerut ,dar vreti rezultate batand din palme menu service deobicei Menu 9301 sau Menu 8500(care deobicei e la grundig ,grundig cu chassis de beko) Editat Octombrie 21 de iuliantv Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Pune d-le ce integrate are in el si din schema junglei vedem de unde ia AFC. Si se compara cu o schema cu aceeasi jungla. Atata invarteala, pai asta cu osc se face in 10 min! Ca poate fi si cum a spus Dan din driver si atungi degeaba vine AFC din traf, driverul prin comanda incorecta introduce o intarziera care tot o defazare este in final. Sa vorbesti de un aparat fara shema (chiar si apropiata) este masochism. Link spre comentariu
vizicon Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 La sasiu E1 acest defect in multe cazuri vine din memorie-soft alterat - eu am avut multe cazuri cu acest defect. Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Octombrie 21 Autor Partajează Postat Octombrie 21 e CHASSIS BEKO E1 si scuze ca nu am pus ce ati cerut dar va promit ca pun Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Acum 26 minute, vizicon a spus: La sasiu E1 acest defect in multe cazuri vine din memorie-soft alterat - eu am avut multe cazuri cu acest defect. Cam astsa i.am spus si eu in primul meu raspuns,poate fi si din dump ,dar vorbim singuri Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 1 oră în urmă, Stefan Timis a spus: e CHASSIS BEKO E1 si scuze ca nu am pus ce ati cerut dar va promit ca pun Asta este AFC: Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 Am rezolvat problema. defectu a fost intre Pinu 34 de la Procesor sI Rezistenta de 27k. a fost intreupt circuitu de pe Placa Va multumim frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum