Stefan Timis Postat Octombrie 14, 2024 Partajează Postat Octombrie 14, 2024 CRT TV are o dunga pe Ecran am schimbat condensatori din Baleaju orizontal. am schimbat rezistente. am schimbat si Ecranu am crezut ca sunt defecte Bobinile de deflectie. si tot nu a dispare Dunga. ce ar putea fi ? Va rugam sa ma ajutati Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 condensator filtraj modul final video Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 Pune o poza cu un program Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Octombrie 15, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2024 am schimbat cu unu nou Condensatoru filtraj de pe Modul final video. si tot asa Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 nu e cumva defazat Horizontalul? vi sa spus mai sus puneti o poza cu o imagine,un dvd ceva conectat pe scart daca tv cablu nu e unele fara semnal tv si cu rastru pot da acest rastru care te duce la un defect dati.l pe AV acar pe un blu screen daca are daca e defazat Horizontalul ,poate fi din dump daca sa schimbat si tranzistorul baleaj horizontal(finalul linii) poate fi acesta o cauza Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 Eu cred ca imaginea e deplasata spre dreapata Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 cam asta am zis si eu mai sus,prin defazata dar sant unii pe forum ce nu merita sa incerci sa.i ajuti,le ceri detalii ,probe banale,coduri....si ei se fac ca ploua Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 (editat) Acum 13 minute, iuliantv a spus: cam asta am zis si eu mai sus,prin defazata dar sant unii pe forum ce nu merita sa incerci sa.i ajuti,le ceri detalii ,probe banale,coduri....si ei se fac ca ploua Eu am înțeles ce ai spus , dar am spus asa ca să înțeleagă și inițiatorul topicului poate e începător, și din a aceasta cauza am spus sa pună poza cu un program și mai e ceva ce mi se pare mie ca poza e pusa de pe net Editat Octombrie 15, 2024 de Florinel TV Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 (editat) nu nu e de pe google tocmai ce am gasit ,unde un samsung,defect care stiu ca si pe mine ma chinuit acum ceva mai bine de 7 ani,dar acolo era totusi un condesator,in bh deci e defazat daca e chiar ca in video Editat Octombrie 15, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 se pare ca tv-ul din poza este acelasi cu cel din video !!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 Acum 2 ore, cornel1962 a spus: se pare ca tv-ul din poza este acelasi cu cel din video !!! pai asta am remarcat si eu cand am postat clipul,e unul si acelasi,doar ca tv.ul din video e samsung si omul nostru a postat o poza si o descriere cu Keysmart, da se practica asa ceva daca defectul e identic,dar corect ar fi specificat ,poza de pe net, Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 16, 2024 Partajează Postat Octombrie 16, 2024 Întra și driverul în discuție. Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Octombrie 16, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2024 Da este adevarat ca am capturat Imaginea din Videoclipu care lati pus dumneavoastra mai sus. dar imaginea cu Modelu tv- ului este reala. nu am pus imagine din fata tv- ului pentru ca e posibil ca pe Camera sa se mai vada Dungi orizontale. si dumneavoastra o sa credeti ca are Dungi si orizontale. Scuze ca am facut asta. si o sa inerc sa fac poze si din fata. am mai infalnit acest defect. a fost un Condesator din (BO) dar in acest tv am schimbat Condesatori si tot asa face. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 16, 2024 Partajează Postat Octombrie 16, 2024 O poza clara unde este lipit trafo lini Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 16, 2024 Partajează Postat Octombrie 16, 2024 Acum 2 ore, Stefan Timis a spus: Da este adevarat ca am capturat Imaginea din Videoclipu care lati pus dumneavoastra mai sus. dar imaginea cu Modelu tv- ului este reala. nu am pus imagine din fata tv- ului pentru ca e posibil ca pe Camera sa se mai vada Dungi orizontale. si dumneavoastra o sa credeti ca are Dungi si orizontale. Scuze ca am facut asta. si o sa inerc sa fac poze si din fata. am mai infalnit acest defect. a fost un Condesator din (BO) dar in acest tv am schimbat Condesatori si tot asa face. accesati meniul service si acolo aveti pozitionare h,daca se trage din service si ramane salvat dupa ce.l scoateti si il rebagiti in priza e ok,daca nu ramane e un defect in bh incepand din jungla pana in trafolinii trebuie verificat schimbat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum