Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CRT TV Keysmart, dungă verticală pe ecran

Stefan Timis

Postări Recomandate

CRT TV are o dunga pe Ecran am schimbat condensatori din Baleaju orizontal. am schimbat rezistente. am schimbat si Ecranu am crezut ca sunt defecte Bobinile de deflectie. si tot nu a dispare Dunga. ce ar putea fi ? Va rugam sa ma ajutati

DSC_0591 (2).JPG

Screenshot (9).png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

7

• Stefan Timis

6

• Florinel TV

5

• dumitrumy

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• validae a schimbat titlul în CRT TV Keysmart, dungă verticală pe ecran

nu e cumva defazat Horizontalul?

vi sa spus mai sus

puneti o poza cu o imagine,un dvd ceva conectat pe scart daca tv cablu nu e

unele fara semnal tv si cu rastru pot da acest rastru care te duce la un defect

dati.l pe AV acar pe un blu screen daca are

daca e defazat Horizontalul ,poate fi din dump

daca sa schimbat si tranzistorul baleaj horizontal(finalul linii) poate fi acesta o cauza

Link spre comentariu
Acum 13 minute, iuliantv a spus:

cam asta am zis si eu mai sus,prin defazata

dar sant unii pe forum ce nu merita sa incerci sa.i ajuti,le ceri detalii ,probe banale,coduri....si ei se fac ca ploua

Eu am înțeles ce ai spus , dar am spus asa ca să înțeleagă și inițiatorul topicului poate e începător,  și din a aceasta cauza am spus sa pună poza cu un program și mai e ceva ce mi se pare mie ca poza e pusa de pe net 

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

nu nu e de pe google 😃 tocmai ce am gasit ,unde un samsung,defect care stiu ca si pe mine ma chinuit acum ceva mai bine de 7 ani,dar acolo era totusi un condesator,in bh

deci e defazat daca e chiar ca in video

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, cornel1962 a spus:

se pare ca tv-ul din poza este acelasi cu cel din video !!!

pai asta am remarcat si eu cand am postat clipul,e unul si acelasi,doar ca tv.ul din video e samsung si omul nostru a postat o poza si o descriere cu Keysmart,

da se practica asa ceva daca defectul e identic,dar corect ar fi specificat ,poza de pe net,

Link spre comentariu

Da este adevarat ca  am capturat Imaginea din Videoclipu care lati pus dumneavoastra mai sus. dar imaginea cu  Modelu tv- ului este reala. nu am pus imagine din fata tv- ului pentru ca e posibil ca pe Camera sa se mai vada Dungi orizontale. si dumneavoastra o sa credeti ca are Dungi si orizontale. Scuze ca am facut asta. si o sa inerc sa fac poze si din fata. am mai infalnit acest defect. a fost un Condesator din (BO) dar in acest tv am schimbat Condesatori si tot asa face.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Stefan Timis a spus:

Da este adevarat ca  am capturat Imaginea din Videoclipu care lati pus dumneavoastra mai sus. dar imaginea cu  Modelu tv- ului este reala. nu am pus imagine din fata tv- ului pentru ca e posibil ca pe Camera sa se mai vada Dungi orizontale. si dumneavoastra o sa credeti ca are Dungi si orizontale. Scuze ca am facut asta. si o sa inerc sa fac poze si din fata. am mai infalnit acest defect. a fost un Condesator din (BO) dar in acest tv am schimbat Condesatori si tot asa face.

accesati meniul service si acolo aveti pozitionare h,daca se trage din service si ramane salvat dupa ce.l scoateti si il rebagiti in priza e ok,daca nu ramane e un defect in bh incepand din jungla pana in trafolinii trebuie verificat schimbat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări