svsu Postat Octombrie 13, 2024 Partajează Postat Octombrie 13, 2024 Nu printeaza deloc. Cap curatat cu izopropilic, furtunasele au cerneala, tancul de waste curat. Nu inteleg de ce nu ajunge cerneala si la cap prin elementele intermediare transparente in care este cerneală. Are motor cu pompă de vacuum care sa traga cerneala, ca nu imi explic. Ma gandeam ca studiind manualul service poate ma dumiresc cum functionează. cap epson.jfif Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2024 Partajează Postat Octombrie 13, 2024 Nu mai umbla cu izopropilic la capete, că o strici mai rău. Dă-i un Hard Reset și se repară singură.Am același model și la un moment dat nu mai scotea nimic. Fiind în garanție atunci, m-am dus cu ea la Altex Craiova, cu gândul că o trimit ăia la depanare. Dar omul care era de serviciu atunci pe sectorul IT, a zis să încercăm ceva dacă avem răbdare. A apăsat lung pe butonul de resetare și a început imprimanta un proces de curățare ce a durat destul de mult, cam vreo 5-10 minute cred, că am dat ocol la tot magazinul până a terminat.Dar după asta a scos perfect toate culorile, deși înainte nu mai scotea nici negru măcar.... Link spre comentariu
svsu Postat Octombrie 14, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2024 Cred ca este capul defect. Desi este perfect curat acum si ajung cernelurile la el. Am curatat si traseul de waste (pad-ul de parcare, furtunul de waste, tancul de waste). Intereseant ca aud sunetul (fiind piezo) al capului. Ar mai fi banda flexibila a capului (care vizual se prezinta bine) sau chiar placa de baza. Pe net am gasit doar asta: https://www.sdott-parts.com/epson-l1110-l3100-l3110-l3150-l5190-et-2710-et-4700-service-manual.html Link spre comentariu
svsu Postat Octombrie 18, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Un tip mi-a dat un pont. Cica o solutie de soda caustica (1/20) curata perfect capetele. O fi adevarat? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Nu încercați tot feluri de ,,soluții,, de pe oriunde ci duceți imprimanta la un service dedicat sau repetați curățarea automată așa cum e indicată în masnual. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum