szocs alexandru Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un tutorial sau sfat pentru demontarea display-ului din acest TV .Display-ul pare lipit de prima rama,risc mare de spargere. Cu stima Szocs. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 eu unul le dezlipesc cu o bucata de folie recuperata din alte tv.uri sparte,folia cea subtire (cea gen radiografie) daca au tendinta sa se relipeasca funeti alte fasii sub ceea ce ati dezlipit Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 10, 2024 Partajează Postat Octombrie 10, 2024 Acum 23 ore, szocs alexandru a spus: Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un tutorial sau sfat pentru demontarea display-ului din acest TV .Display-ul pare lipit de prima rama,risc mare de spargere. Cu stima Szocs. La scula asta iese usor cu tot cu rama. Si la 50AU la fel. Banda adeziva e buretata si permite declipsarea ramei Link spre comentariu
szocs alexandru Postat Octombrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2024 Rezolvat-multumiri tuturor. Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Eu fac asa. Inainte dau cu alcool izopropilic pe rama.acolo unde display-ul este lipit. Apoi bag o banda de la tcon intre sticla si rama. trag usor . Se dezlipeste foarte usor. După curăț toata banda adeziva de pe rama. Pun alta banda dublu adezivă cu burete, fara sa iau folia de pe burete,cea care vine spre sticla. Asez sticla, si cand cred ca este pe pozitie , indepartez usor folia de pe dublu adezivă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum