Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UE50T8072U demontare display

szocs alexandru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• szocs alexandru

2

• iuliantv

1

• Gabriel_S

1

• liviumoldovan

1

eu unul le dezlipesc cu o bucata de folie recuperata din alte tv.uri sparte,folia cea subtire (cea gen radiografie) daca au tendinta sa se relipeasca funeti alte fasii sub ceea ce ati dezlipit

Link spre comentariu
Acum 23 ore, szocs alexandru a spus:

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un tutorial sau sfat pentru demontarea display-ului din acest TV .Display-ul pare lipit de prima rama,risc mare de spargere. Cu stima Szocs.

La scula asta iese usor cu tot cu rama. Si la 50AU la fel. Banda adeziva e buretata si permite declipsarea ramei

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu fac asa.

Inainte dau cu alcool izopropilic pe rama.acolo unde display-ul este lipit.  Apoi bag o banda de la tcon intre sticla si rama. trag usor . Se dezlipeste foarte usor. După curăț toata banda adeziva de pe rama. Pun alta banda dublu adezivă cu burete, fara sa iau folia de pe burete,cea care vine spre sticla. Asez sticla, si cand cred ca este pe pozitie , indepartez usor folia de pe dublu adezivă. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări