Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Philips model 50PUS6203/12

Postări Recomandate

Acest tv lam achizitionat de la targul de vechituri,ecranul se lumineaza fara logo si imagine program setat...reactioneaza la telecomanda(programe si volum+on off)...ca o ideie de intampinare d-tra ce spune-ti...este defect displayul.?

9

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

mai toate displayurile 4k ce se lumineaza dar nu au imagine ,sant defect de display,unele pot fi ,,pacalite,,prin izolarea defectului,sau indepartarea scurtului,in unele cazuri cam 5% condesatori smd in scurt,in alte cazuri cu ceva noroc t.con defect cam 10% din cazuri

acum ramane sa depuneti si dv minimul necesar sa.l probati pe jumatati,sa vedeti ce tensiuni lipsesc dispar,sa izolati tensiunile ce dispar pe partea defecta.......

Link spre comentariu

Da d-le iulian,multumesc frumos pentru raspuns si indiciile date.Astazi am reusit sa-l desfac,si constatarea a fost astfel:am decuplat una dintre cele doua panglici dintre tcon si displai si am toate tensiunile pe tcon,daca fac viceversa ramane doar cea de 12v.Recunosc ca nu ma preocupat si nici nu am inteles functionarea acestui ecran cu cristale.Acum daca d-tra mai puteti adauga ceva in ajutorul meu...va rog frumos.Cu drag din partea mea.:reytre

Link spre comentariu
La 09.10.2024 la 22:00, iuliantv a spus:

e ceva de genul de mai jos daca aveti noroc,identificati zona ce baga t.conul in protectie si o izoltati

nu am nimic notat,eu dezbat pe loc problema,plus ca ce am avut salvat am sters din greseala

Buna seara,am acest tcon cv500u1-t01-cb-1 pe tv din titlu...care este semnificatia celor doua leduri:daca sunt aprinse este functional sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări