Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, lefter a spus:

nu merge nici ci source2580 si nici cu meniu 8896,are un meniu ciudat asemanator cu cel de lg 

trebuie sa fiti pe functia de tv  in meniul tv.ului nu in meniul smart care seamana cu cel de lg

deci dati pe tv ,si accesati  meniul de setari ,imagine,sunet,canale

Link spre comentariu

daca  are  mufa  de  antena  pe  spate , atunci  nu  este  monitor ...in  acest  caz , inseamna  ca  ori  a  fost  destinat  hotelurilor  si  a  fost  blocat  din  fabrica  , ori  a  fost  blocat din  menu-ul  de  service  intentionat  de  cineva  ,  ori  a  suferit  vreo  descarcare  electrostatica  zdravana  in  urma  vreunei  furtuni  si  softul  este  compromis ...

eu  as incerca  prima  oara  un  reset  general   din  tasta  de  menu  a  telecomenzii , urmat  de  first  time  installation ...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, lefter a spus:

acolo e problema ca nu imi apare functia de tv la intrari ,la sursa intrari am hdmi 1.2.3 si cam atat 

apoi nici dv nu a.ti fost prea explicit,mai sus spuneati ,,nu gaseste programe,, m.am gandit ca scanati si nu gaseste,incercati atunci cu 

AV +8896 

poate apare meniul hotel si e pe on,si de acolo toata ,,tarasenia,, dati pe off,scoateti tv.ul cateva minute din priza si dupa incercati din nou

daca nu inntrati in meniul tv.ului si undeva trebuie sa fie un reset sau o reinstalare a tv.ului

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

este  ff clar  acum  cum  sta  treaba ...

acesta  este  un  model  super  modern  de  smart led  tv  de  la  Nei , care  este  realizat  in  cooperare  cu  firma  LG ... sasiul  , afisarea  , pina  si  telecomanda  provin  de  la  LG ... codul  telecomenzii  originale  este  mai  mai  mult  ca  sigur  din  seria  AKB7603xxxx  si  emite  garantat  6121 / 04fb ...

unde  voiam  sa  ajung ?   fiind  in  realitate  un  sasiu  de  LG in  burta  tv-ului  acesta ,  modalitatea  de  a  intra  in  service  menu  nu  are  treaba  cu  cele  propuse  mai  sus , ci  trebuie  musai  sa  fie  asemanatoare  cu  algoritmul  de  la  LG ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări