lefter Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 sasiu HK.T.RT2864P639 display G430QD1DUQ-1 LC430DUQ-SKA3 televizorul nu gaseste programe si nu pot selecta surse de intrare de semnal Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 intrati in menu service,dati un shiping,sau un reset daca nu are shiping Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 nu gasesc nimic pentru acest tip nici cum se intra in memiu service Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 Incearca cu sourse 2580 pt sm Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 incercati cu Menu +8896 si va rog reviniti cu rezultatul,sper sa fie unul bun Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 nu merge nici ci source2580 si nici cu meniu 8896,are un meniu ciudat asemanator cu cel de lg Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 Acum 1 oră, lefter a spus: nu merge nici ci source2580 si nici cu meniu 8896,are un meniu ciudat asemanator cu cel de lg trebuie sa fiti pe functia de tv in meniul tv.ului nu in meniul smart care seamana cu cel de lg deci dati pe tv ,si accesati meniul de setari ,imagine,sunet,canale Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 acolo e problema ca nu imi apare functia de tv la intrari ,la sursa intrari am hdmi 1.2.3 si cam atat Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 daca are mufa de antena pe spate , atunci nu este monitor ...in acest caz , inseamna ca ori a fost destinat hotelurilor si a fost blocat din fabrica , ori a fost blocat din menu-ul de service intentionat de cineva , ori a suferit vreo descarcare electrostatica zdravana in urma vreunei furtuni si softul este compromis ... eu as incerca prima oara un reset general din tasta de menu a telecomenzii , urmat de first time installation ... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 Acum 2 ore, lefter a spus: nu imi apare functia de tv la intrari ,la sursa intrari am hdmi 1.2.3 si cam atat unele platforme scot din lista de intrari "tv" daca nu a scanat si memorat canale valide Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 (editat) Acum 2 ore, lefter a spus: acolo e problema ca nu imi apare functia de tv la intrari ,la sursa intrari am hdmi 1.2.3 si cam atat apoi nici dv nu a.ti fost prea explicit,mai sus spuneati ,,nu gaseste programe,, m.am gandit ca scanati si nu gaseste,incercati atunci cu AV +8896 poate apare meniul hotel si e pe on,si de acolo toata ,,tarasenia,, dati pe off,scoateti tv.ul cateva minute din priza si dupa incercati din nou daca nu inntrati in meniul tv.ului si undeva trebuie sa fie un reset sau o reinstalare a tv.ului Editat Octombrie 9 de iuliantv Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 am rezolvat cu o telecomanda de lg service ,am intrat in meniu si i-am dat reset acum cauta programe dar cred ca e defect si selectorul ebl61920304 Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 Atentie la tipul de sursa de semnal al tv selectata : cablu digital , programe digitale . Posibil daca nu a fost scanat niciodata sa fie setat pe antena . Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 nu cei de la nei recunosc ca au avut o problema cu acest defect la placa asta Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 este ff clar acum cum sta treaba ... acesta este un model super modern de smart led tv de la Nei , care este realizat in cooperare cu firma LG ... sasiul , afisarea , pina si telecomanda provin de la LG ... codul telecomenzii originale este mai mai mult ca sigur din seria AKB7603xxxx si emite garantat 6121 / 04fb ... unde voiam sa ajung ? fiind in realitate un sasiu de LG in burta tv-ului acesta , modalitatea de a intra in service menu nu are treaba cu cele propuse mai sus , ci trebuie musai sa fie asemanatoare cu algoritmul de la LG ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum