udroiu Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 Cu ce a postat BOBO123 cu PQ! Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 Ma bucur ca a mers. Sa stii Florine ca am incercat sa editez fisierul TMG in notepad si sa modific pe linia 71 cum ai zis. Surpriza mare, a rezultat un fisier exact ca cel modificat de mine,deci este ok si metoda ta. Eu am editat cu vestel panel editor si apoi am comparat binurile sa vad ce si unde s a modificat. Totusi fisierul urcat de tine era cu totul diferit( display de 43") si nu avea mirror dezactivat.probabil ai incurcat fisierul. De retinut ca sunt ok ambele metode de editare daca nu ai program special de editat . Impreuna am putut sa ajutam un coleg forumist si asta e tot ce conteaza. Numai bine si spor la reparatii tuturor! Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 Salutare meseriasi. Am zis sa nu mai deschid alt topic si sa revin tot pe acesta cu o problema identica cu aceasta de mai sus, numai ca va rog sa facem invers, adica intre timp am facut rost de un panel ca acela care imi trebuia la JVC numai ca tv-ul i l-am dat proprietarului ,si m-am gandit sa re-aduc la viata Toshiba cel de la care am luat panelul si va rog sa ma ajutati si la acesta cu profilele ca face la fel ca jvc-ul adica imginea intoarsa cu susul in jos, si presupun ca trebuie sa fac aceleasi proceduri ca la JVC!!!? Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 Daca este tot mb110 procedati la fel pt descarcarea profilelor si postati fisierul TMG sa il modific. Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 Nu, acesta este 17MB140 non smart! Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 downloadpq.mb140 downloadprofile.mb140 downloadspi.mb140 Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 (null) edid.edid edid.vga mb140_credentials.bin mb140_ddr.bin mb140_hdcp.bin mb140_hwprofile.bin mb140_langprofile.bin mb140_mac.bin mb140_swprofile.bin power_up.log README.TXT Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 Acum 2 ore, udroiu a spus: Nu, acesta este 17MB140 non smart! Ce display ai pus ? Acum 1 oră, udroiu a spus: (null) % B · 0 descărcări edid.edid % B · 0 descărcări edid.vga % B · 0 descărcări mb140_credentials.bin 5 kB · 0 descărcări mb140_ddr.bin % B · 0 descărcări mb140_hdcp.bin % B · 0 descărcări mb140_hwprofile.bin 59.15 kB · 0 descărcări mb140_langprofile.bin 1.68 MB · 0 descărcări mb140_mac.bin % B · 0 descărcări mb140_swprofile.bin 40.98 kB · 0 descărcări power_up.log 16.6 kB · 0 descărcări README.TXT % B · 0 descărcări Nu este fisierul care trebuie Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 VES315WNDS-2D-N21 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 Pune acest fisier pe stick cum ai fracut la celalalt VESTEL_D1_Plus_TMG.bin Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 power_up.log VESTEL_D1_Plus_TMG.bin README.TXT Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 Ok este la fel ca al meu , acum punel pe acesta modificat VESTEL_D1_Plus_TMG.bin Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 De data asta nu a mers am incercat de 4 ori! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 1 oră în urmă, udroiu a spus: De data asta nu a mers am incercat de 4 ori! Cred ca nu lai pus in folder , dezarhiveaza si punel asa cu folder pq.rar Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 Am urmat perfect pasii dar tot nu vrea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum