Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv JVC LT-32VH52K

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma bucur ca a mers.

Sa stii Florine ca am incercat sa editez fisierul TMG in notepad si sa modific pe linia 71 cum ai zis.

Surpriza mare, a rezultat un fisier exact ca cel modificat de mine,deci este ok si metoda ta.

Eu am editat cu vestel panel editor si apoi am comparat binurile sa vad ce si unde s a modificat.

Totusi fisierul urcat de tine era cu totul diferit( display de 43") si nu avea mirror dezactivat.probabil ai incurcat fisierul.

De retinut ca sunt ok ambele metode de editare daca nu ai program special de editat .

Impreuna am putut sa ajutam un coleg forumist si asta e tot ce conteaza.

Numai bine si spor la reparatii tuturor!

Link spre comentariu

Salutare meseriasi. Am zis sa nu mai deschid alt topic si sa revin tot pe acesta cu o problema identica

cu aceasta de mai sus, numai ca va rog sa facem invers, adica intre timp am facut rost de un panel ca acela care imi trebuia la JVC numai ca tv-ul i l-am dat proprietarului ,si m-am gandit sa re-aduc la viata Toshiba cel de la care am luat panelul si va rog sa ma ajutati si la acesta cu profilele ca face la fel ca jvc-ul adica imginea intoarsa cu susul in jos, si presupun ca trebuie sa fac aceleasi proceduri ca la JVC!!!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări