misu ploiesteanu Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 (editat) Am incercat sa repar un tuner GRUNDIG RT40 si am gasit in frecventa intermediara acest tranzistor defect. gindul m-a dus la BF214 ca echivalent dar nicaieri nu am gasit specificata echivalenta dintre ele. cu ce as putea sa il inlocuiesc? multumesc Editat Octombrie 7 de misu ploiesteanu erata Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 1-- bf184...bf185 2-- bf240...bf241 3-- bf254...bf255 Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Octombrie 7 Autor Partajează Postat Octombrie 7 multumesc, din pacate nu am nici unul din echivalentele sugerate si am probat un BF173 dar cu rezultate slabute, nivelul este mic si nu intra in functiune decodorul stereo... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 mai cauta si daca nu gasesti si nu gasesti , atunci iti pot oferi eu urmatoarele din stoc ... toate sint NOS-uri ... 1-- bf240 cu pinii auriti ... 2-- bf254 ... 3-- bf255 ... Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Octombrie 7 Autor Partajează Postat Octombrie 7 multumesc, cred ca am gasit pe ebay... Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Daca esti din Bucuresti iti pot oferi eu BF 115 Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 din pacate sunt din Ploiesti Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 Am eu BF115....le pot trimite prin poștă.... Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 aveti pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum