Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutie depozitare piese PARKSIDE de la Lidl

Postări Recomandate

Multumesc mult, nu era o urgenta ca sa iti dai programul peste cap. La mine nu este vorba de rabdare, am tot exersat dar cu rezultate identice. Si la toate dimensiunile de pini se intampla la fel. Nu se intorc acele lamele asa cum se vede la tine ci le indoaie si apoi le striveste. Cred ca forma falcilor este de vina desi par ok. Am sa mai incerc dar este pacat de cati pini am stricat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@zvonacfirst

Alt cleste si gata sau alte clupe, nu-i primul si nici ultimul prost facut.

A iesit bine pentru teste, clestele ala mic de la Lidl este OK.

Aveti un doc pentru initiere:

https://www.fscables.com/sites/admin/plugins/elfinder/files/fscables/other pdf/cablecraft_crimp_guide.pdf

https://crimppedia.com/dl/fb/Crimping-Technology-pre.pdf

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Seamănă foarte bine cu cleștele meu deci trebuie sa funcționeze si asta, Plusivo sau Parkside tot un ... chinez.

Daca ne uitam doar la poza din mijloc pinul trebuie pus cu deschiderea mare, adică aia unde prinde izolație, pe bacul de sus si orientată spre noi. Va fac diseară o poză cum se pune pinul in bac pentru ca de aici zic ca-i baiul.

Link spre comentariu

Am găsit întâmplator asta la Kaufland în seara asta, nu am vazut-o în catalog, dar poate nu m-am uitat eu unde trebuie. A costat 29 lei fără reducere, era ultima pe raft. La banii ăsta e super, e destul de mare, 45x30 din silicon ,  vine împreună cu acest suport de letcon de care chiar aveam nevoie pentru o stație luată SHIMG-20241024-195211-edit-156891081938037

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări