Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutie depozitare piese PARKSIDE de la Lidl

Postări Recomandate

• Craciun a schimbat titlul în Cutie depozitare piese PARKSIDE de la Lidl
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu știu unde se poate încadra, am zis ca dacă e despre lidl, merge. Au adus burghie de dimensiuni mici, în oferta de azi, de la 0,3 la 2mm, pt dremel. Sunt și mai mari, dar nu m-au interesat. Cca 18 lei setul. Astea mici sunt consumabile după cum bine știm... Poate interesează pe cineva. 

IMG-20241017-083516-edit-648377681401777

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Ion_Bumbu a spus:

S-o folositi sanatos

Și Dvs!

Până acum am folosit astfel de pini și îi "sertizam" cu un clește și / sau fludor. Dar când omul nu are ce face cu banii ii împarte la nemți, chinezi și frimiturile la angajații români din magazine.

Link spre comentariu
La 20.10.2024 la 16:39, Stefan a spus:

Se duce omu' să-și cumpere de ale gurii și dă peste o altă prostioară chineză căreia nu-i poate rezista.

IMG20241020.jpg

Sunt tare curios cum își face treaba cleștele ăla. Am și eu unul care îmi face pinii praf, în loc sa-i crimpeze (asa se zice oare?!) îi strivește într-un mare fel.

Link spre comentariu

@zvonacfirst nu am avut nevoie de el, totuși am zis să-l testez astăzi pentru a da un răspuns.

În primul rând țin să menționez că îți trebuie ceva răbdare pentru a face un pin așa mic. Cum răbdare nu-i punctul meu forte, mai ales dimineața înainte să plec la muncă, primul pin a fost un eșec dar nu-i de vină cleștele ci utilizatorul. Al doilea a ieșit mult mai bine și probabil pentru cineva cu mai mult timp se poate și perfect. Deci cleștele e bun dar trebuie răbdare și foarte putina îndemânare la pus pinul in clește.

IMG2024.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări