Craciun Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 (editat) La vreo 50 lei de la Lidl. Foarte utila zic eu. BR/Daniel Editat Octombrie 10 de Craciun Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Le văd periodic și mereu mă uit cu jind. https://www.elforum.info/topic/156882-sertare-stocare-componente/?do=findComment&comment=2231767 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 Nu știu unde se poate încadra, am zis ca dacă e despre lidl, merge. Au adus burghie de dimensiuni mici, în oferta de azi, de la 0,3 la 2mm, pt dremel. Sunt și mai mari, dar nu m-au interesat. Cca 18 lei setul. Astea mici sunt consumabile după cum bine știm... Poate interesează pe cineva. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Se duce omu' să-și cumpere de ale gurii și dă peste o altă prostioară chineză căreia nu-i poate rezista. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Ce bune mi-ar fi fost astea acum vreo 25 de ani...acum nu prea dar tot am luat-o in prima tura, cam acu vreo 6 luni. S-o folositi sanatos! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Acum 20 minute, Ion_Bumbu a spus: S-o folositi sanatos Și Dvs! Până acum am folosit astfel de pini și îi "sertizam" cu un clește și / sau fludor. Dar când omul nu are ce face cu banii ii împarte la nemți, chinezi și frimiturile la angajații români din magazine. Link spre comentariu
teomishu Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 (editat) ops Editat Octombrie 20 de teomishu Link spre comentariu
digitalelectron Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 @Craciun am si eu astfel de cutie, daca nu e prinsa de un perete vertical (lemn, dulap etc) cum ai tras de cutiuta si ai miscat un pic toata cutia, iti cad si celelalte cutii. Daca mai ai SMD-uri in ele ... norocul tau. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 La 17.10.2024 la 8:37, doru3160 a spus: Cca 18 lei setul. Astea mici sunt consumabile după cum bine știm... Poate interesează pe cineva. La duzele de aragaz sint numai bune! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Am fost azi la Kauf Ploiesti si am ocolit Lidl ca cine stie pe ce mai dadeam banii Link spre comentariu
maresaldeflota Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Eu am luat șmirghel, nu aveam nevoie, cu 15 lei fata de minim 30 cât e pe la alții. De multe ori ocolesc să nu mai iau aiurea... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 La 20.10.2024 la 16:39, Stefan a spus: Se duce omu' să-și cumpere de ale gurii și dă peste o altă prostioară chineză căreia nu-i poate rezista. Sunt tare curios cum își face treaba cleștele ăla. Am și eu unul care îmi face pinii praf, în loc sa-i crimpeze (asa se zice oare?!) îi strivește într-un mare fel. Link spre comentariu
George Postat Octombrie 23 Partajează Postat Octombrie 23 La 21.10.2024 la 18:02, zvonacfirst a spus: în loc sa-i crimpeze (asa se zice oare?!) Sertizare. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 Acum 9 ore, George a spus: Sertizare. Ai dreptate, mulțumesc. M-am inspirat din crimping tool și l-am românizat. Îl rog pe @Stefan să ne ofere un feedback despre calitatea sertizărilor obținute cu acel clește. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 @zvonacfirst nu am avut nevoie de el, totuși am zis să-l testez astăzi pentru a da un răspuns. În primul rând țin să menționez că îți trebuie ceva răbdare pentru a face un pin așa mic. Cum răbdare nu-i punctul meu forte, mai ales dimineața înainte să plec la muncă, primul pin a fost un eșec dar nu-i de vină cleștele ci utilizatorul. Al doilea a ieșit mult mai bine și probabil pentru cineva cu mai mult timp se poate și perfect. Deci cleștele e bun dar trebuie răbdare și foarte putina îndemânare la pus pinul in clește. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum