Armonia-S56 Postat Octombrie 5, 2024 Partajează Postat Octombrie 5, 2024 (editat) Ma debarasez de unele lucruri, toate find din gama fierataniilor vechi , poate cineva le gaseste o utilitate. Incerc sa le grupez pe pachete, pentru a renta cat de cat si costul de transport (suportat de cumparator) , pentru cumparator. Deoarece nu-s la zi cu preturile fierataniilor , accep eventuale corectii la preturile propuse de mine. 1. Pachet nr 1 , Receiver satelit , functional , (nu am telecomanda) + statie CB portabila , functionala (alimentare 10 baterii r6 neincluse) + drosel tuburi fluorrescente. Pret 50 lei plus transport posta/curier Editat Octombrie 5, 2024 de Armonia-S56 Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 5, 2024 Partajează Postat Octombrie 5, 2024 Eu vreau stația stabo. Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Pachetul nr 1 va pleca spre dl dan cod , astept in privat adresa/modalitatea de livrare. Ajung cam rar in Oradea altfel vi le-as fi adus personal. 2. Pachetul nr 2 , compus din inca un receiver satelit , functional, nu am telecomanda + pompa umflat saltele cu adaptor 220 V si adaptor bricheta auto , functionale + incarcator Kodak Ni-cd , acum cativa ani era functional , momentan n-am acumulatori sa-l probez. Pret 50 lei. Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 7, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2024 Termostat fara fir , CT7 W , nou , nedesfacut (doar pentru poze). Pret 85 lei + transport https://i.postimg.cc/nhS6T2KC/IMG-6045.jpg https://i.postimg.cc/mggvQJHv/IMG-6046.jpg Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Octombrie 7, 2024 Partajează Postat Octombrie 7, 2024 Buna dimineata. Sunt interesat de: Termostat fara fir , CT7 W , nou , nedesfacut (doar pentru poze). Pret 85 lei + transport Pentru detalii despre livrare si plata putem continua in PM. Cu stima, Florin. Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 7, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2024 Da , in privat va rog adresa de livrare/ modalitate de livrare dorita de dvs Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 8, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2024 Termostatul pleaca azi spre dl florinmarinoiu Adaug : Telefon fara fir , Panasonic , caller ID , agenda contacte , robot (digital , nu caseta). Functional. Necesita inlocuirea acumulatorilor ( 2 x Ni-cd AAA). Pret 60 lei + transport. Bonus o priza smart , functionala acum 2 ani, nu mai stiu in ce stadiu e acum aplicatia pentru ea (cred ca Broadlink e-control era). + priza programabila , defecta (intra direct in modul RST , probabil cineva cu timp liber si chef ar putea-o face) https://i.postimg.cc/wvSVspZd/IMG-6052.jpg https://i.postimg.cc/x8MPvZVN/IMG-6053.jpg Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 Termostatul a ajuns in buna stare,conform descrierii. Ambalare foarte buna. Multumesc pentru bonus. User serios,comunicare excelenta. Recomand tuturor. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 Și la mine ajuns coletul. Vânzător super ok. Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2024 (editat) Multumesc domnilor pentru feedback. Reducere 50 % pentru tot ce e mai sus , nevandut, respectiv - receiver satelit + pompa umflat saltele + incarcator Kodak = 25 lei + transport -Telefon cordless Panasonic + priza smart + priza programabila (defecta) = 30 lei + transport Adaug RR Nyva 304 + Cora + Iris + Loewe Opta. Nefunctionale . Complete, tinute la mine ca donatoare. Cora ar fi functional , are o problema la intrerupatorul on/off de pe volum dar nu m-a interesat problema. Pret pe bucata 50 lei + transport. Pret per pachet complet 200 lei, cu transport suportat de mine prin Fan Courier. Daca sunt doritori , pina luni prioritate are cine doreste pachet complet. Editat Octombrie 12, 2024 de Armonia-S56 Link spre comentariu
MarianBal Postat Octombrie 12, 2024 Partajează Postat Octombrie 12, 2024 Buna seara, vreau Cora si Loewe. Multumesc. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 12, 2024 Partajează Postat Octombrie 12, 2024 Iris si Niva304 le vreau eu Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2024 In regula domnilor , maine pot sa ma ocup de colete , adresa de livrare si modalitate de livrare dorita ( posta / curier ) in mesaj privat va rog Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 12, 2024 Partajează Postat Octombrie 12, 2024 buna seara telefonul il vreau eu si cele 2 prize Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2024 In regula , ne vorbim in privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum