Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curatenie garaj/atelier

Armonia-S56

Postări Recomandate

Ma debarasez de unele lucruri, toate find din gama fierataniilor vechi , poate cineva le gaseste o utilitate. Incerc sa le grupez pe pachete, pentru a renta cat de cat si  costul de transport (suportat de cumparator) , pentru cumparator.  Deoarece nu-s la zi cu preturile fierataniilor , accep eventuale corectii la preturile propuse de mine.

1. Pachet  nr 1 , Receiver satelit  , functional , (nu am telecomanda) + statie CB portabila  , functionala  (alimentare 10 baterii r6 neincluse) + drosel tuburi fluorrescente. Pret 50 lei plus transport posta/curier

IMG_6037.JPEG

IMG_6038.JPEG

Editat de Armonia-S56
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Armonia-S56

8

• florinmarinoiu

2

• dan cod

2

• MarianBal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pachetul nr 1 va pleca spre dl dan cod , astept in privat adresa/modalitatea de  livrare. Ajung cam rar in Oradea altfel vi le-as fi adus personal.

2. Pachetul nr 2 , compus din inca un receiver satelit , functional, nu am telecomanda + pompa umflat saltele cu adaptor 220 V si adaptor bricheta auto , functionale + incarcator Kodak Ni-cd , acum cativa ani era functional , momentan n-am acumulatori sa-l probez. Pret 50 lei.

IMG_6042.JPEG

IMG_6043.JPEG

Link spre comentariu

Buna dimineata.

Sunt interesat de:

Termostat fara fir , CT7 W , nou , nedesfacut (doar pentru poze). Pret 85 lei + transport

Pentru detalii despre livrare si plata putem continua in PM.

Cu stima,

Florin.

Link spre comentariu

Termostatul pleaca azi spre dl florinmarinoiu

Adaug : Telefon fara fir , Panasonic , caller ID , agenda contacte , robot (digital , nu caseta). Functional. Necesita inlocuirea acumulatorilor ( 2 x Ni-cd AAA). Pret 60 lei + transport. Bonus o priza smart , functionala acum 2 ani,  nu mai stiu in ce stadiu e acum aplicatia pentru ea (cred ca Broadlink e-control era). + priza programabila , defecta (intra direct in modul RST , probabil cineva cu timp liber si chef ar putea-o face)

IMG-6055.jpg IMG-6056.jpg

https://i.postimg.cc/wvSVspZd/IMG-6052.jpg https://i.postimg.cc/x8MPvZVN/IMG-6053.jpg

Link spre comentariu

Multumesc domnilor pentru feedback.

Reducere 50 % pentru tot ce e mai sus , nevandut, respectiv

- receiver satelit + pompa umflat saltele + incarcator Kodak = 25 lei + transport

-Telefon cordless Panasonic + priza smart + priza programabila (defecta) = 30 lei + transport

Adaug

RR Nyva 304 + Cora + Iris + Loewe Opta. Nefunctionale . Complete, tinute la mine ca donatoare. Cora ar fi functional , are  o problema la intrerupatorul on/off de pe volum dar nu m-a interesat problema. Pret pe bucata 50 lei + transport. Pret per pachet complet 200 lei, cu transport suportat de mine prin Fan Courier. Daca sunt doritori , pina luni prioritate are cine doreste pachet complet.

IMG_6074.JPEG

IMG_6075.JPEG

Editat de Armonia-S56
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări