dan-a2 Postat Octombrie 5, 2024 Partajează Postat Octombrie 5, 2024 corect ,eu dau garantie de 1 an la barete ,la unele reduc curentul ,depinde de aglomeratie .. Cam la 3 ani au venit retur ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Cum se poate introduce parola de la wifi la acest tv , vad ca merge cifrele , dar la mine am și litere la parola Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6, 2024 Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Ar trebui sa scrie ABC pentru litere si 123 pentru cifre. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Unde pe tel. Sau pe tv Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6, 2024 Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Cand apare tastatura pentru introducerea codului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Acum 5 minute, yokoono a spus: Cand apare tastatura pentru introducerea codului. Pai nu apare , tocmai asta e problema , trebuie scris parola din butoanele de la telecomanda și nu vrea cu litere ci doar cu cifre Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6, 2024 Partajează Postat Octombrie 6, 2024 (editat) Atunci faci asa. Exemplu: la tasta 4 apare cifra 4 si literele ghi. La prima apasare apare 4, la a doua g, la a treia apasare litera h etc. Apasarea se face repede si pauza apoi dupa ce ajungi la litera dorita. Editat Octombrie 6, 2024 de yokoono Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2024 Am reușit pana la urma , trebuia ținut apăsat ok de pe tel și a aparut tastatura Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 La 05.10.2024 la 11:44, OLTEANU66 a spus: Este corecta solutia d-lui zvasile,nu rezolvi nimic marind rezistenta din sursa fet-ului. Cred că ai înțeles greșit, nu am zis nimic de rez.din sursa Mosfet-ului, m-am referit la pinul 6 al integratului, cel care monitorizează curentul. Se numește ISET , vezi datasheet controller ! Soluția domnului Vasile este foarte corecta, am zis doar că valoarea rezistenței este cam mare și că nu am întâlnit, de fapt acest controller l-am întâlnit mai mult pe sursele vestel și acolo valoarea rezistențelor din ISET, este de aprox.10k. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2024 Rezistenta în pin 6 am pus-o de 670k , cu 330k când se întra pe YouTube se ducea la maxim curentul , pe programe mergea curentul mai redus , și acest tv merge numai pe YouTube ca se uita copii la el , asa a mers tot timpul de trei ani , și pe programe imaginea este destul de acceptabila acum , are alt fel de etaj acest driver și din aceasta cauza și rezistenta asa mare ca valoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum