dan-a2 Postat Octombrie 5 Partajează Postat Octombrie 5 corect ,eu dau garantie de 1 an la barete ,la unele reduc curentul ,depinde de aglomeratie .. Cam la 3 ani au venit retur ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6 Autor Partajează Postat Octombrie 6 Cum se poate introduce parola de la wifi la acest tv , vad ca merge cifrele , dar la mine am și litere la parola Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Ar trebui sa scrie ABC pentru litere si 123 pentru cifre. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6 Autor Partajează Postat Octombrie 6 Unde pe tel. Sau pe tv Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Cand apare tastatura pentru introducerea codului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6 Autor Partajează Postat Octombrie 6 Acum 5 minute, yokoono a spus: Cand apare tastatura pentru introducerea codului. Pai nu apare , tocmai asta e problema , trebuie scris parola din butoanele de la telecomanda și nu vrea cu litere ci doar cu cifre Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 (editat) Atunci faci asa. Exemplu: la tasta 4 apare cifra 4 si literele ghi. La prima apasare apare 4, la a doua g, la a treia apasare litera h etc. Apasarea se face repede si pauza apoi dupa ce ajungi la litera dorita. Editat Octombrie 6 de yokoono Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6 Autor Partajează Postat Octombrie 6 Am reușit pana la urma , trebuia ținut apăsat ok de pe tel și a aparut tastatura Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 9 Partajează Postat Octombrie 9 La 05.10.2024 la 11:44, OLTEANU66 a spus: Este corecta solutia d-lui zvasile,nu rezolvi nimic marind rezistenta din sursa fet-ului. Cred că ai înțeles greșit, nu am zis nimic de rez.din sursa Mosfet-ului, m-am referit la pinul 6 al integratului, cel care monitorizează curentul. Se numește ISET , vezi datasheet controller ! Soluția domnului Vasile este foarte corecta, am zis doar că valoarea rezistenței este cam mare și că nu am întâlnit, de fapt acest controller l-am întâlnit mai mult pe sursele vestel și acolo valoarea rezistențelor din ISET, este de aprox.10k. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 Rezistenta în pin 6 am pus-o de 670k , cu 330k când se întra pe YouTube se ducea la maxim curentul , pe programe mergea curentul mai redus , și acest tv merge numai pe YouTube ca se uita copii la el , asa a mers tot timpul de trei ani , și pe programe imaginea este destul de acceptabila acum , are alt fel de etaj acest driver și din aceasta cauza și rezistenta asa mare ca valoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum