Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LEDV-32TD1200S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atunci faci asa. Exemplu: la tasta 4 apare cifra 4 si literele ghi. La prima apasare apare 4, la a doua g, la a treia apasare litera h etc. Apasarea se face repede si pauza apoi dupa ce ajungi la litera dorita.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
La 05.10.2024 la 11:44, OLTEANU66 a spus:

Este corecta solutia d-lui zvasile,nu rezolvi nimic marind rezistenta din sursa fet-ului.

Cred că ai înțeles greșit, nu am zis nimic de rez.din sursa Mosfet-ului, m-am referit la pinul 6 al integratului, cel care monitorizează curentul. Se numește ISET , vezi datasheet controller ! Soluția domnului Vasile este foarte corecta, am zis doar că valoarea rezistenței este cam mare și că nu am întâlnit, de fapt acest controller l-am întâlnit mai mult pe sursele vestel și acolo valoarea rezistențelor din ISET, este de aprox.10k. 

Link spre comentariu

Rezistenta în pin 6 am pus-o de 670k , cu 330k când se întra pe YouTube se ducea la maxim curentul , pe programe mergea curentul mai redus , și acest tv merge numai pe YouTube ca se uita copii la el , asa a mers tot timpul de trei ani , și pe programe imaginea este destul de acceptabila acum , are alt fel de etaj acest driver și din aceasta cauza și rezistenta asa mare ca valoare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări