Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LEDV-32TD1200S

Postări Recomandate

Stie cineva cum scad curentul la leduri pt acest tv , Vortex LEDV-32TD1200S MB.TPD.NT72563.PB781 3NT725B2 panel ST3151A05-8-XC-3

driver led MP3398E

am uitat sa spun din service fara efect , setat la 100 sau la 0 este la fel , prin eliminarea rezistentelor de la mosfet la fel nu se micsoreaza deloc

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am intalnit valoare asa de mare in ISET la acest controler, este posibil pe placa sa fie chiar doua rezistente inseriate ( ca la sursele Vestel ), trebuie verificata valoarea rezistentei si marita progresiv pana scade curentul la o valoare optima. Eu intrerup un fir de la leduri si conectez ampermetru .

Link spre comentariu
Acum 49 minute, cornel1962 a spus:

Nu am intalnit valoare asa de mare in ISET la acest controler, este posibil pe placa sa fie chiar doua rezistente inseriate ( ca la sursele Vestel ), trebuie verificata valoarea rezistentei si marita progresiv pana scade curentul la o valoare optima. Eu intrerup un fir de la leduri si conectez ampermetru .

Este corecta solutia d-lui zvasile,nu rezolvi nimic marind rezistenta din sursa fet-ului.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Am încercat și asa și întra în protecție

numai ce am zis eu nu vrei sa incerci,ori nu aveti rezistente asa mici....

la diagonale mai mari am gasit-o de 270k si am pus de 330k

la 32 posibil sa aveti 2x270k in paralel,dati afara si puneti una de 150k,180k,

verificati cu cat scade......

Link spre comentariu
Acum 42 minute, zvasile a spus:

numai ce am zis eu nu vrei sa incerci,ori nu aveti rezistente asa mici....

la diagonale mai mari am gasit-o de 270k si am pus de 330k

la 32 posibil sa aveti 2x270k in paralel,dati afara si puneti una de 150k,180k,

verificati cu cat scade......

Testele au fost făcute de ieri după ce ai spus de rezistenta , are tot o rezistenta de 270k , am încercat cu mai multe rezistente prin tatonare (am lipit doua fire) de 330k , 470k , 670k și scade mai mult dar imaginea e acceptabila cu toate rezistentele , de asta vroiam sa știu cam cât ar trebui sa scadă curentul pt o ideie care rezistenta sa o las , și apoi sa caut de pe placi o rezistenta smd 

Link spre comentariu

Eu cumpar barete de la un singur distribuitor si toate au fost ok , dar la acest tv este construit aiuria pe driver led , din service nu reactioneaza nimic din care functia este pusa degeaba , din meniul normal are imaginea de fundal si de acolo creste tensiunea si scade la barete depinde cum o setezi , deci are dreptate colegu costica tv e un mainboard de tot  ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări