bmwh548 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Nu stiu daca e cel mai bun loc pentru topic, sa-mi fie iertata greseala daca trebuia pus in alta parte. A avut cineva de-a face cu vreo aeroterma casnica la care ventilatorul sa fie pe rulmenti, nu pe lagare? Sunt satul de galagia infernala. Am avut si ieftineli de 50 de lei si una de aproape 300 de lei cred, cu toate e aceeasi poveste. Ventilatorul e echilibrat putin spre deloc (mai degraba cred ca deloc e atributul universal) si dupa un timp (o saptamana, o luna) huruie toata carcasa de la vibratiile lui. Daca o faci bucati si mai pui niste vaselina proaspata mai scade putin galagia, dar nu tine mult minunea. Sau daca nu gasesc una pe rulmenti macar sa fie ceva care sa se fi dovedit silentioasa in timp. Stiu ca un calorifer sau un convector ar fi silentioase, dar as prefera sa le evit. Am patit sa pocneasca un calorifer si sa piarda uleiul, o data e suficient. Convectorul ar fi mai ok, dar incalzeste mai lent o camera decat o aeroterma. Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Daca ai vreun prieten bun, detinator de strungulet, se pot inlocui lagarele cu rulmenti. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 5 Autor Partajează Postat Octombrie 5 Din pacate nu stiu pe nimeni care sa faca o lucrare din asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum