Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aeroterma ventilator rulmenti

bmwh548

Postări Recomandate

Nu stiu daca e cel mai bun loc pentru topic, sa-mi fie iertata greseala daca trebuia pus in alta parte.

A avut cineva de-a face cu vreo aeroterma casnica la care ventilatorul sa fie pe rulmenti, nu pe lagare? Sunt satul de galagia infernala. Am avut si ieftineli de 50 de lei si una de aproape 300 de lei cred, cu toate e aceeasi poveste. Ventilatorul e echilibrat putin spre deloc (mai degraba cred ca deloc e atributul universal) si dupa un timp (o saptamana, o luna) huruie toata carcasa de la vibratiile lui. Daca o faci bucati si mai pui niste vaselina proaspata mai scade putin galagia, dar nu tine mult minunea.

Sau daca nu gasesc una pe rulmenti macar sa fie ceva care sa se fi dovedit silentioasa in timp.

Stiu ca un calorifer sau un convector ar fi silentioase, dar as prefera sa le evit. Am patit sa pocneasca un calorifer si sa piarda uleiul, o data e suficient. Convectorul ar fi mai ok, dar incalzeste mai lent o camera decat o aeroterma.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

2

• yo9hrb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări