Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina sony mhc rg220

valentonx

Postări Recomandate

Am combina din titlu si nu citeste cd-ul ! 

Convins fiind ca este de la laser am comandat unul de pe alliexpres si surpriza acelasi comportament !

Defectul se manifesta astfel laserul se aprinde si cd-ul reuseste cat de cat sa se invarta insa foarte slab dupa care apare no disc !

Am verificat si cablurile panglica si sunt inregula !

Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema va rog sa ma ajutati !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentonx

5

• Florinel TV

4

• bobo123

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa inteleg ca ati inlaturat strapul de pe unitatea optica nou?ma refer la bobita de fludor.altfel nu se aprinde laserul.

O posibila cauza des intalnita este chiar motorasul care invarte cd ul.

Link spre comentariu

Prima data schimba motorasul , de multe ori am gasit obosit , si da acela e driverul , nu ai ce masura , dupa ce inlocuiesti motorasul si tot asa face atunci schimba si driverul si pe acesta l am gasit obosit

Link spre comentariu

Atat am montat si demontat la ea pana am reusit sa distrug un capat la cablul flex care face legatura intre cd si amplificator !

Dar am reusit la un moment dat sa citesc un cd , dar mergea doar 50 de secunde dupa care o lua de la capat ! 

In final m-am necajit am cautat iesirile audio de la cd si am pus un modul bluetooth pe ea ! Acum cand selectez cd merge pe bluetooth !

Totusi nu am reusit sa scot 100% acele interferente care apar din cauza modului bluetooth!

Mulțumesc de ajutor ! Sper ca nu i- am suparat prea tare pe cei care si-au mancat din timp sa posteze !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări