Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Salut , as vrea sa ma ajuta-ti si pe mine cu niste scheme pentru o incinta de subwoofer cu 1 si cu 2 difuzoare .. adica mai bine zis vreu sa ma apuc de un proiect pentru un subwoofer .. Astept de la voi scheme .. :prayer: Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 in primul rand ar trebui sa te hotarasti tu asupra unui difuzor, sau sa spui ce vrei sa faci cu el si de cati bani dispui pentru proiect daca vrei sa-ti sugereze userii forumului un difuzor.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Deci nu conteaza .. difuzoru de acuma .. as vrea sa vad ce proiecte exista ca sa imi aleg unul dintre ele si dupa aia o sa va arat ce mi`am ales pt a ma ajuta .. deci astept poze sau sfaturi .. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Nu ai inteles!Incinta se proiecteaza dupa parametrii T&S ai difuzorului ( Fs, Qts Vas, Re etc ). Daca iei incinta de-a gata si arunci in ea orice difuzor obti orice altceva dar nu o ininta acustica ( boxa ), ci o lada cu difuzoare care de sunat va suna...dar nu neaprat si corect.Asadar mai intai iti alegi difuzoarele, apoi alegem incinta pentru ele. Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Am intele .. dar am uitat sa mentionez .. pt woffer auto !! Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Nu are nimeni asa ceva ? :smt022 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Spune pentru ce vrei sa folosesti subwooferul !Pentru casa sau pentru auto ?Spune un buget si cu ce vrei sa-l amplifici si apoi ne dam cu parerea si recomandam ! Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Asta e sitatia care o am pe masina .. Amplificator STEREO. Putere 2X40W +2X40W woofer. Ualim:12-15Vcc / TDA8571J /4ohmi. 3potentiometre: Volum, Nivel woofer, Reglaj frecv. woofer. Comutator On/Off. Cutie: 125x144x33mm. .. si se aude super .. iar la fel si bass-u am o woofer de 8 ohmi .. cu 2 dif .. si se aude de rupe .. dar eu vreau sa imi fac alt woofer mai mare aproape cam cat portbagajul .. cu 2 dif de 4 ohmi .. si sunt dispus sa dau numai pe pall cam in jur de 800 d mii fara motaj .. ceva de genu asta as vrea .. .. dar mai micut as vrea .. si cu difuzoarele sus sa fie .. sau pe o laterala .. stanga-dreapta .. deci dati-mi scheme de incinte .. pt k difuzoarele o sa le iau eu pe parcurs .. Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Nimeni`.. ?? :smt022 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 in primu rand fa rost de un amplificator mai seriosamplificatorul pe care il ai e degeabatrebuie amplificare mai serioasa si o sa vezi ca o sa se auda mult mai binevrei sa te credem ca ai participat cu hertz si cu amplificatorul ala la concurs? Link spre comentariu
Sonic Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 el vrea ceva de genu, nu a spus ca sunt ale lui sculele. Daca nu ma insel cel cu dacia are ceva titluri da db drag Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Dacia nu este a mea daca citeai mai bine si te uitai .. da are dreptate vreau ceva de genul dar mai mic .. eu v`am zis ca as dori niste scheme sa ma inspir .. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Deci imi pare rau ca zic...dar esti batut in cap? :toimonster: Incinta o faci tu cum vrei tu , o modelezi dupa placul tau , o poti face sa aibe ce forma vrea sufletul tau.Alege-ti difuzoarele , gandeste-o bine , ia un programel de calculat incinte si apuca-te si modeleaza-ti o incinta exact dupa gusturile tale :smt024 :smt024Daca ti-e lene sa faci asta , pune mana si cauta cu gogu pe net , ca sunt o gramada de forumuri bazate numai pe tuning-uri auto. Te inspiri de acolo pana nu mai poti. :smt031P.S. daca citeai tu cu atentie , ai fi observat ca @sonic a zis altceva , nu ceea ce ai inteles tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum