Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau si eu ceva mai special

Vizitator ban_dit_nr1

Postări Recomandate

Vizitator ban_dit_nr1

Salut , as vrea sa ma ajuta-ti si pe mine cu niste scheme pentru o incinta de subwoofer cu 1 si cu 2 difuzoare .. adica mai bine zis vreu sa ma apuc de un proiect pentru un subwoofer .. Astept de la voi scheme .. :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• Dj_Dog

1

• Mihai Cimpoeru

1

• mircea888

1

in primul rand ar trebui sa te hotarasti tu asupra unui difuzor, sau sa spui ce vrei sa faci cu el si de cati bani dispui pentru proiect daca vrei sa-ti sugereze userii forumului un difuzor.Bafta.

Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1

Deci nu conteaza .. difuzoru de acuma .. as vrea sa vad ce proiecte exista ca sa imi aleg unul dintre ele si dupa aia o sa va arat ce mi`am ales pt a ma ajuta .. deci astept poze sau sfaturi ..

Link spre comentariu

Nu ai inteles!Incinta se proiecteaza dupa parametrii T&S ai difuzorului ( Fs, Qts Vas, Re etc ). Daca iei incinta de-a gata si arunci in ea orice difuzor obti orice altceva dar nu o ininta acustica ( boxa ), ci o lada cu difuzoare care de sunat va suna...dar nu neaprat si corect.Asadar mai intai iti alegi difuzoarele, apoi alegem incinta pentru ele.

Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1

Asta e sitatia care o am pe masina .. Amplificator STEREO. Putere 2X40W +2X40W woofer. Ualim:12-15Vcc / TDA8571J /4ohmi. 3potentiometre: Volum, Nivel woofer, Reglaj frecv. woofer. Comutator On/Off. Cutie: 125x144x33mm. .. si se aude super .. iar la fel si bass-u am o woofer de 8 ohmi .. cu 2 dif .. si se aude de rupe .. dar eu vreau sa imi fac alt woofer mai mare aproape cam cat portbagajul .. cu 2 dif de 4 ohmi .. si sunt dispus sa dau numai pe pall cam in jur de 800 d mii fara motaj .. ceva de genu asta as vrea .. Posted Image Posted Image .. dar mai micut as vrea .. si cu difuzoarele sus sa fie .. sau pe o laterala .. stanga-dreapta .. deci dati-mi scheme de incinte .. pt k difuzoarele o sa le iau eu pe parcurs ..

Link spre comentariu

in primu rand fa rost de un amplificator mai seriosamplificatorul pe care il ai e degeabatrebuie amplificare mai serioasa si o sa vezi ca o sa se auda mult mai binevrei sa te credem ca ai participat cu hertz si cu amplificatorul ala la concurs?

Link spre comentariu

Deci imi pare rau ca zic...dar esti batut in cap? :toimonster: Incinta o faci tu cum vrei tu , o modelezi dupa placul tau , o poti face sa aibe ce forma vrea sufletul tau.Alege-ti difuzoarele , gandeste-o bine , ia un programel de calculat incinte si apuca-te si modeleaza-ti o incinta exact dupa gusturile tale :smt024 :smt024Daca ti-e lene sa faci asta , pune mana si cauta cu gogu pe net , ca sunt o gramada de forumuri bazate numai pe tuning-uri auto. Te inspiri de acolo pana nu mai poti. :smt031P.S. daca citeai tu cu atentie , ai fi observat ca @sonic a zis altceva , nu ceea ce ai inteles tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări