Mihai Cimpoeru Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Eu am impresia ca distorsioneaza si de la amplificator si de la volumul de 200l ai incintei ! Pentru un difuzor de 12 maxim vreo 90l in br , pentru cutie inchisa mai mult de 50-60 l nu trebuie . Cred ca are o cursa difuzorul in aia 200l ............... Daca se mai pot deschide incintele recomand o placa de separare a incintei in 2 . Vreo 50l pentru bas si ce ramane pt medii inalte ! Link spre comentariu
old man Postat Iunie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2008 din curiozitate, cat ai dat pe un dif de bass???nu mai stiu exact pentru ca a trecut ceva timp si am pierdut factura(impreuna cu certificatul de garantie bineinteles),insa pretul a fost foarte convenabil - cred ca 50-70 lei , dar nu sunt sigur(le-am cumparat de la un magazin de pe Maica Domnului). Link spre comentariu
webmaester Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 pretul la un dif dinala de bas este de 35 lei la dioda sau celputin atat era acus 3 luni Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Tie nu prea ti-a placut la scoala... :weedman: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Ca sa revin la proiect, o "lada cu difuzoare" necalculata are 99% sansa sa nu sune bine (sau... ai un noroc porcesc sa pici pe volumul optim)Poate ca, in plus, materialul e prea subtire si vibreaza... la dimensiunile alea ar fi trebuit sa pui inauntru pereti suplimentari, pentru rigidifierea ansamblului... Link spre comentariu
paul14 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 am dat un search pe google cu numele difuzorului de bass si nu a iesit nimic. Un site concret a-ti avea??? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 am vazut in oras la mine pro westul de bass, 25 cm parca, 60 lei da mi'l lasa la 50 ca ma cunostea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum