CATA090 Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Vand componente electronice noi / tranzistori ,diode zenner ,rezistori bobinati, metalici ,varistor / trafo din recuperari audio cu pret pe trafo de la 35 lei la 70lei / detali si pret in poze / nu am putut incarca toata lista cu poze / pot trimte in WhatsApp sau E-mail restul . Trimit in tara cu plata la primire colet ,recomand Posta Romana find mai ieftin 20lei transportul, pot trimite cu orice curier inclusiv easybox ma puteti contacta aici sau mai rapid email [email protected] / tel 0762539093 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Există rubrica de Vânzări, dar nu ai căutat suficient.Am mutat eu postarea. Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 1 Autor Partajează Postat Octombrie 1 va multumesc mult . Link spre comentariu
marius_amp Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 In urma discutiilor avute cu initiatorul topicului despre ce transformatoare toroidale are la vanzare, am primit urmatoarele poze. Nu au tensiunile care ma Intereseaza pe mine. Postez aici pozele cu preturi. Poate sunt de folos cuiva. Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 2 Autor Partajează Postat Octombrie 2 La 01.10.2024 la 13:06, CATA090 a spus: Vand componente electronice noi / tranzistori ,diode zenner ,rezistori bobinati, metalici ,varistor / trafo din recuperari audio cu pret pe trafo de la 35 lei la 70lei / detali si pret in poze / nu am putut incarca toata lista cu poze / pot trimte in WhatsApp sau E-mail restul . Trimit in tara cu plata la primire colet ,recomand Posta Romana find mai ieftin 20lei transportul, pot trimite cu orice curier inclusiv easybox ma puteti contacta aici sau mai rapid email [email protected] / tel 0762539093 vand si condensatori electrolitici si nepolarizati la kg . electrolitucul 1kg 120lei / nepolarizat 135lei kg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum