Letcon Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Salutare, TV-ul din titlu, Grundig 55GFB6623, cu o problema "interesanta" de backlight si anume, la navigarea prin meniu backlight e ok dar pe sursa TV, internet...backlight-ul se aprinde/stinge aleatoriu. Suspectez barete led, dupa petele care se vad pe ecran...din pacate nu am gasit in tara modelul de barete led ptr diagonala asta. Curios totusi ca doar in "sarcina" face asa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 teoretic sant si in romania, https://www.electronicservice.store.ro/en/cumpara/led-bar-55-2015arc550-14buc-sam-7366 dar pentru siguranta,desfaceti tv.ul si asigurativa ca de acolo provine defectul,si ca sant aceste barete Link spre comentariu
Letcon Postat Octombrie 1 Autor Partajează Postat Octombrie 1 Multumesc ptr link, am si uitat de magazinul asta desi am mai cumparat de la ei chestii in trecut. Incerc sa vad daca rezolv cu inlocuire condensatori pe sursa/backlight in prima faza... Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Nu sunt baretele incerc sa gasesc postul in care am intalnit defectul acesta Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Sursa trebuie luata la puricat . Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Acum 2 ore, Letcon a spus: daca rezolv cu inlocuire condensatori pe sursa/backlight Masurati toti . Link spre comentariu
Letcon Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 Am mai facut ceva verificari aseara, cu tv-ul scos pe terasa afara, si am constatat urmatoarele. Fiind undeva la 12 grade afara, backlightul a functionat normal dar chiar si la temperatura aia am simtit miros de incins la un moment dat. Se pare ca driverul de la leduri, FAN7340, se incinge maxim...dovada si culoarea cablajului si a zonei din jur... Atasate 2, 3 poze sa vedeti cum arata, sursa principala si sursa de la led-uri... Am schimbat si 2 condensatori pe sursa mare, preventiv, dar am revenit la cei vechi si functioneaza, la 12grade si cu cei vechi, deci problema pare a fi din driver, temperaturi mari... Led-urile sunt si ele obosite cel mai probabil, par ca au lupele cazute...unele din ele. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8 Partajează Postat Octombrie 8 stiu ca am vandut 2 asemenea module,altele nu mai am,dar ultimul client tot de controler sa plans si de cablaj prajit dar si altele in zona lui,totusi vad ca se gaseste ic.ul la pret ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum