cipriyan123 Postat Septembrie 30 Partajează Postat Septembrie 30 Cumpăr o pompa recirculare pentru centrala termica,cu 2 sau 3 viteze,fara electronică pe ea(modelul vechi clasic),de putere maxima 80w. Nu mă interesează diametrul intrare-iesire,dar ar fi bine sa fie cat mai mic.Sunt limitat că putere din cauza transformatorului de alimentare,pompa va veni montata într-un răcitor pentru un aparat de sudura. Link spre comentariu
cmariuss Postat Septembrie 30 Partajează Postat Septembrie 30 Am o pompa Grundfos ups 15-60 es Trei trepte de putere: 45, 70, si 90W. Alimentare 230Vca. Cred ca e de 3/4". Corpul interior al pompei a fost curatat si revopsit. La un pret de 120 lei. Daca e interes pot sa va trimit si poze. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 1 Autor Partajează Postat Octombrie 1 Acum 20 ore, cmariuss a spus: Am o pompa Grundfos ups 15-60 es Trei trepte de putere: 45, 70, si 90W. Alimentare 230Vca. Cred ca e de 3/4". Corpul interior al pompei a fost curatat si revopsit. La un pret de 120 lei. Daca e interes pot sa va trimit si poze. Mâine va dau un răspuns sigur. Numai bine. Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Am si eu daca prezinta interes la 100 lei multe variante , bosch grundfos detali watsap 0744481617 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum