Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi Pentru cei ce proiecteaza produse electronice

roadrunner

Postări Recomandate

Un video cu sfaturi pentru cei ce proiecteza produse electronice (ingineri proiectanti) - concluzii pesonale la care am ajuns dupa multi ani de facut asta, sper sa folosesca generatiei tinere.

(are subtitrare in limba romana )

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roadrunner

3

• Stefan

1

• Ion_Bumbu

1

• digitalelectron

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar dacă nu proiecteze chestii electrice complexe pot afirma că filosofia expusă de tine se aplică și în alte domenii. Așa cum ai spus în toate trebuie să existe un compromis, de la viață de zi cu zi, carieră, nivelul de cunoștințe până la obținerea unui produs sau serviciu fie că ține de electronică sau nu. Cine spune că nu face compromisuri se minte singur sau îi minte pe alții.

Ai un Like de la mine!

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Stefan a spus:

Cine spune că nu face compromisuri se minte singur sau îi minte pe alții.

e o vorba: 

sunt doua metode ca sa fi fraierit in viata, prima e sa ignori realitatea si a doua e sa te minti singur, ambele functioneaza perfect.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Cam asa mere proiectarea vs cost reduction si cam asa a mers si la noi inainte de 90.

"Acum adevarul ca si puntea aia cam are ea motive sa nu fie fericita la cita minte au avut nemtii de la EWM cind au proiectat aparatul ala, efectiv placa de putere sta fixata pe radiatoare in cei 4 tranzistori si mai ales in punte deoarece tranzistorii au terminalele mai lungi si flexeaza, puntea are terminale de 5mm in total deci placa sta toata in ea!
Halal proiectare mecanica a celor de la EWM!"

Culmea e ca a mers asa macar 18 ani.

Pentru noi pare un sacrilegiu s-o faci asa insa se rupea ciclul normal de productie asa ca au facut un compromis care a functionat.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
1 hour ago, roadrunner said:

Un video cu sfaturi pentru cei ce proiecteza produse electronice (ingineri proiectanti)

Deși ai restrâns din start auditoriul la "ingineri proiectanți", ai inceput frumos cu: "Filosofia designului electronic".
După a mea părere, am experimentat asta, totul devine o joacă intelectuală dacă există cunoștiințe de matematica, fizică, chiar chimie. Nu cred că exagerez dacă spun că studierea unui Platon sau Aristotel pot ajuta să faci performanță din plăcere.

Link spre comentariu

Inginerii sunt de multe feluri nu toti creeaza lucruri noi si au mintea creativa. Video-ul e adresat celor care au de gand sa devina sau sunt in curs de devenire, ma referi la cei tineri.

RR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări