tudorcostin5 Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Va salut, vin cu o problema in speranta ca ma poate ajuta cineva, locuiesc intr-o casa veche de aprox 30 de ani, de curand am observat ca aceasta nu are impamantare si doresc sa refac instalatia electrica, sa mai trag niste prize, credeti ca se poate face asta pe bucati, asta insemnand sa fac camera cu camera, nu totul odata, nu imi permit sa sparg toata casa si voiam sa stiu daca pot face asta? Pot trage cablu cu impamantare intr-o camera ca mai apoi cand termin cu toate sa o conectez prin doza de legatura la impamantarea finala? Ma scuzati daca m-am exprimat gresit, nu cunosc la perfectie toti termenii. Astept raspuns, va multumesc! Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 30 Partajează Postat Septembrie 30 (editat) Vii cu un fir de la impamantare in tablou si de acolo pleci la prize. Ar fi mai bine sa lasi pe unul de meserie sa-ti refaca instalatia. Editat Septembrie 30 de gica70 Link spre comentariu
tudorcostin5 Postat Octombrie 5 Autor Partajează Postat Octombrie 5 La 01.10.2024 la 16:32, manolo a spus: se poate si pe bucati. Multumesc! Link spre comentariu
v67 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Da sigur se poate face. Pentru fiecare camera montati o doza de legaturi pe hol in dreptul fiecarei usi,plecati cu circuit de prize,circuit de iluminat , faceti fiecate camera si la final holul si tabloul electric. Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum