Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie smartphone Samsung se descarcă foarte repede

Postări Recomandate

La 29.09.2024 la 21:15, Bandi Szasz a spus:

...recunoastem sau nu traim intr-o lume de consumerism, nu se mai fabrica nimic in asa fel incat sa te tina nici macar un sfert de viata...

În cazul telefoanelor, nici nu trebuie să țină mai mult de 4 ani. Apar alte tehnologii și un telefon nou și performant ușurează mult viața.  Eu încă mai am Samsung S3, pe care nu l-am trântit și nu mi-am bătut joc de el, este perfect funcțional,  îl folosesc doar pentru radio online. Nu încape comparație cu Samsung Note 10 Plus...

Am un televizor LG, HD Ready, acum 20 ani, când l-am cumpărat, era vârf de gamă. Acum...pare o glumă comparativ cu  un televizor 4K...

Lucruri care să țină un sfert de viață, incă se fac. Eu mi-am cumpărat un blender de la KitchenAid, inainte de pandemie am dat 800 lei, văd că incă nu dă semne de oboseală, în condițiile în care eu chiar îl folosesc.

Și mai am exemple, mai spun doar unul: aspiratoarele, Karcher MV3, trei buc cumpărate din Italia, acum 14 ani.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări