sorin175 Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Salutare, Pe langa alte proiecte cu radio cu tuburi, unele finalizate, altele la care ma documentez deocamdata, am zis sa imi mai iau unul pe cap. Asa ca am inceput sa caut un Radio Electronica Modern S626A. Am gasit unul in stare destul de buna la exterior, insa jalnic la interior. Pe langa mizerie si rugina, cele trei potentiometre sunt gripate si fiecare de alt tip, lipseste complet mecanismul cu antena de ferita, doua butoane lipsa (cel de volul si unul de ton). Deocamdata este facut bucati si m-am apucat de curatat si verificat/inlocuit componente. Daca are cineva vreunul de dezmembrat, sunt interesat de diverse componente. In primul rand butoanele si plasticele albe care acopera difuzoarele laterale. Si ornamentul de plastic din fata claviaturii ar fi binevenit In primul rand insa, as avea nevoie de o schema si valorile pieselor. Am versiunea de pe radiomus., dar nu se vede bine deloc. Cea din cartea albastra este doar un pic mai buna. Multumesc anticipat pentru ajutor! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 (editat) Am avut si eu asa ceva, tot cu intentia de al restaura. Dar...m-am lasat pagubas. Schema o gasesti in "Schema de radioreceptoare"I. Chiriac, I. Dinu si N.Soroceanu. Trebuie sa vad ce resturi mai am din el, nu mare lucru, ti le donez cu placere. Editat Septembrie 27 de icar Link spre comentariu
sorin175 Postat Septembrie 27 Autor Partajează Postat Septembrie 27 Multumesc Icar. Ne putem vedea intr-o zi. Vad la locatie ca suntem aproape. Eu sunt din Sibiu si vin des spre Alba. Orice este binevenit in acest stadiu al restaurarii. Nu este primul aparat la care lucrez. Din pacate este construit foarte neingrijit... fata de cele vest. Chiar si RDG... Imi doresc in mod deosebit sa il fac, altfel as fi renuntat. Multumesc! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Ma tem ca m-am laudat degeaba. Am mai gasit doar placa metalica care susutine antena de ferita, cu mecanismul in regula, un bloc de UKW, dar nu sunt sigur daca e de la Modern si cateva trafuri FI, care nu mai stiu de la ce provin. Claviatura stiu ca am aruncat-o deoarece bobinele erau praf si pulbere. Daca aveti nevoie de ECH81, am cateva, nu-s noi, dar sunt bune. Link spre comentariu
sorin175 Postat Septembrie 27 Autor Partajează Postat Septembrie 27 Este perfect. Antena de ferita imi lipseste complet. Cu tot cu mecanism. Multumesc! Link spre comentariu
simson Postat Noiembrie 24 Partajează Postat Noiembrie 24 Daca inca este actual, de interes, detin 3 buc sasiu radio Modern. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 24 Partajează Postat Noiembrie 24 Există secțiune dedicată pt vânzare-donație. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum