vaallentinaa31 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Bună, bună! Am o tableta vonino veche de 8 ani și am vrut sa o resetez la setările din fabrica. Am resetat o și acum nu mai știu emailul și numărul de telefon cu care am fost conectata la contul google și nu știu ce as putea face sa folosesc un alt cont google, deoarece îmi spune ca "a apărut o eroare și nu va puteți conecta". Ce ar trebui sa fac? Link spre comentariu
vghesm Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Salutare. În mod normal, după o resetare la setările din fabrică tableta ar trebui să fie ștearsă complet. Mai încearcă odată resetarea la setările din fabrică dar șterge și cache-ul. Că să faci asta, trebuie ca tableta să fie oprită, și ții apăsate împreună butoanele de Volume Down și Power până apare logo-ul, și apoi să lași butonul de Power dar să menții apăsat Volume Down. După aceste operațiuni tableta ar trebui să îți ceară să te conectezi cu un cont, care poate să fie contul vechi sau orice alt cont. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Protectia FRP nu dispare odată cu resetarea. Chiar asta înseamnă, factory reset protection. Orice service GSM poate rezolva. Link spre comentariu
vaallentinaa31 Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 Acum 34 minute, vghesm a spus: Salutare. În mod normal, după o resetare la setările din fabrică tableta ar trebui să fie ștearsă complet. Mai încearcă odată resetarea la setările din fabrică dar șterge și cache-ul. Că să faci asta, trebuie ca tableta să fie oprită, și ții apăsate împreună butoanele de Volume Down și Power până apare logo-ul, și apoi să lași butonul de Power dar să menții apăsat Volume Down. După aceste operațiuni tableta ar trebui să îți ceară să te conectezi cu un cont, care poate să fie contul vechi sau orice alt cont. Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
vghesm Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Acum 11 ore, modoran a spus: Protectia FRP nu dispare odată cu resetarea. Chiar asta înseamnă, factory reset protection. Orice service GSM poate rezolva. Este vorba despre o tabletă veche, încă nu are FRP. Și eu aveam una acum câțiva ani și am făcut-o cadou, dar înainte am resetat-o. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Chiar in primul mesaj spune ca are. FRP a aparut de la Android 5.1, cam aproape 10 ani de la lansare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum