icar Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 În Sebes a dispărut cam pe după-amiază, au rămas doar câteva din varianta fără aer cald. Sâmbăta nu mai erau deloc. Fără aer cald au avut și în Kaufland, la același preț. De acolo am luat un set, sfic, pompa de cositor și burete metalic în cutiuță, la vreo 20 de lei. (cred...) Pompa de cositor e foarte bună, dacă țin degetul pe duză, pistonul rămâne pe la jumatea cursei. Link spre comentariu
newb03 Postat Octombrie 28 Autor Partajează Postat Octombrie 28 Am tot citit tot felul de povesti ca cele cu ventilator în mâner iau foc, ca temperatura nu e constanta, etc., dar acum nu știu ce sa zic. Cel mai probabil o să-mi comand ceva ieftin de pe Ali, având în vedere ca o s-o folosesc în regim de hobby iar dacă voi trece pro atunci o sa fac upgrade. Cele de la Gordak mi se par prea underpowered la 450w pentru componente mai mari, vad ca majoritatea stațiilor în general sunt pe la 700W. O sa optez pentru o suflanta ieftina separata și un letcon cu vârfuri T245. As vrea măcar letcon ul sa fie calitativ fiind cel mai folosit. Am văzut câteva gen Alientek T80p, Fnirsi Hs-02a cât și unele cu controller și power supply separat, pe la 2-300 RON. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 10 Partajează Postat Noiembrie 10 Un "deștept" a cumpărat așa ceva cu 349 lei acum 4 luni. Nu-i neapărat o sculă pentru electronică dar sunt situații când e utilă și la așa ceva. Link spre comentariu
PavelR Postat Noiembrie 18 Partajează Postat Noiembrie 18 La 27.10.2024 la 8:30, icar a spus: În Sebes a dispărut cam pe după-amiază, au rămas doar câteva din varianta fără aer cald. Sâmbăta nu mai erau deloc. Fără aer cald au avut și în Kaufland, la același preț. De acolo am luat un set, sfic, pompa de cositor și burete metalic în cutiuță, la vreo 20 de lei. (cred...) Pompa de cositor e foarte bună, dacă țin degetul pe duză, pistonul rămâne pe la jumatea cursei. Atrag atenția asupra faptului că acei bureți de sârmă pentru curățat varful ciocanului deși au culoarea cuprului sunt de fapt bureți de oțel acoperiți cu un strat de cupru . Duritatea oțelului fiind mult mai mare decât a materialului cu care este acoperit vârful ( pentru a putea fi umezit cu cositor ) ar putea deteriora vârful iremediabil . Eu unul nu aș avea încredere să folosesc așa ceva , muchiile spiralelor de sârmă sigur nu sunt suficient de acoperite cu cupru si vor zgâria metalizarea vârfurilor la fiecare frecare . Am primit de la colegul @GOOD-Q bureți Jbc originali care sunt din alamă , și mai fini . Pe buretele de la kaufland și din alte locuri se lipește magnetul iar pe acesta nu . Am păstrat doar cutia de tablă de la buretele din kaufland iar înăuntru am băgat buretele jbc Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 19 Partajează Postat Noiembrie 19 Eu am evitat pe cat am putut folosirea acestui span, in primul rind din cauza eficientei indoielnice. Am folosit burete umezit (nu ud!) si bucati de carpa. Sfatul e de luat in seama si e bine de stiut! Multumiri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum