Stefan Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Osciloscop Rigol DS1052E + doua sonde Preț: 850 lei + transport Prețul este negociabil pentru ridicare personală din Pitești Generator de semnal UNI-T UTG9005C Preț 250 lei + transport Prețul este negociabil pentru ridicare personală din Pitești Generator de semnal SIEMENS D2003 Preț 250 lei + transport Prețul este negociabil pentru ridicare personală din Pitești Pentru detalii suplimentare (poze, teste...) discutam pe privat. Pentru utilizatorii noi îmi rezerv dreptul de a trimite produsele doar după achiarea transportului in avans. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 Sus! Acest reper nu mai e valabil: Generator de semnal SIEMENS D2003. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 28 Autor Partajează Postat Septembrie 28 Sus cu Rigol DS1052E și UNI-T UTG9005C. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Sunt interesat de UNI-T UTG9005C. Care sunt variantele de livrare? Exclus Pitesti, n-am drum prin zona. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2 Autor Partajează Postat Octombrie 2 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! Preț: 850 lei + transport (nu trimit prin PR) Generatorul UNI-T este momentan rezervat pentru yo9hrb până când reușesc să trimit toate detaliile, am o perioadă foarte aglomerată. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4 Autor Partajează Postat Octombrie 4 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! Preț: 800 lei + transport gratuit doar astăzi 08.10.2024* Poze suplimentare / clip in privat, nu am nimic de ascuns dar nu vreau sa fac 10 pagini doar cu poze si UP-uri! Prețul cu transport moka deja e neserios de mic si mai jos de atât prefer sa-l donez la o scoală, de mâine revine la prețul normal. * daca "batem palma" azi, nu am posibilitatea sa fac expedieri in timp scurt. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 6 Autor Partajează Postat Octombrie 6 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! Preț: 850 lei + transport (nu trimit prin PR) Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Am ridicat coletul, e drept acum cateva zile, bine ambalat, totul e OK, multumiri. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! Preț: 850 lei + transport (nu trimit prin PR) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 10 Partajează Postat Octombrie 10 Am intrat in posesia generatorului UNI-T. Totul a fost mai mult decat OK. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! Preț: 850 lei + transport (nu trimit prin PR) @yo9hrb să-l folosiți mulți ani cu sănătate. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13 Autor Partajează Postat Octombrie 13 Osciloscop Rigol DS1052E + două sonde noi ! - REZERVAT Link spre comentariu
electronistu89 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Te salut! Daca nu se da osciloscopul, il iau eu! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14 Autor Partajează Postat Octombrie 14 Astăzi a plecat către Brăila. Dacă intervine ceva, eu sper totuși să nu, sunteți următorul pe listă. Prețul a fost destul de bun pentru un astfel de aparat pe care Rigol încă îl are la vânzare, l-am dat cu sonde Rigol noi și chiar nu a fost maltrata. Nu vă cheltuiți banii pe Fnirsi sau alte ciudățenii care promit mult și fac puțin, niciodată nu se știe când apare ceva la preț bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate