POLAKU2002 Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 (editat) Buna dimieatza...am gasit in nr 61 al revistei torul despre acest sasiu chiar si emtyburn am pus fisierul pe stick lam introdus dar nnimic nu sa schimbat...undeva gresesc... Editat Septembrie 25 de POLAKU2002 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Acum 30 minute, POLAKU2002 a spus: Buna dimieatza...am gasit in nr 61 al revistei torul despre acest sasiu chiar si emtyburn am pus fisierul pe stick lam introdus dar nnimic nu sa schimbat...undeva gresesc... nand bin https://filetransfer.io/data-package/kI1mbFu2#link Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Am pus nandul si nu vrea sa iasa din st by... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Acum 18 minute, POLAKU2002 a spus: Am pus nandul si nu vrea sa iasa din st by... incercati un update usb cu softul oficial redenumit in upgrade_loader ,binul ce l.am postat l.am cautat pentru dv si l.am gasit pe electroda ,dupa codul placii si rezolutie Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Am pus pe stick am introdus dar nimic....poate trebuie apasat ceva... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Acum 3 ore, POLAKU2002 a spus: Am pus pe stick am introdus dar nimic....poate trebuie apasat ceva... formatat fat 32 fisierul oficial redenumit in upgrade_loader.pkg (deci etensia e pkg) posibil sa trebuiasca tinut apasata tasta power de pe tv si dupa aceea bagat in priza,asteptat cateva secunde 5 secunde dupa care eliberata tasta power Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Nu vrea si gata...nu are nici un buton... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Are buton,cautati.l bine,ori langa slotul ci+ ori langa ledul stby Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 Nu vrea in nici u fel...am un stick de 4 gb....am pus o placa de 32 inchi pe tv asta si tot nu afiseaza nimic...incredibil Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 (editat) 1 oră în urmă, POLAKU2002 a spus: Nu vrea in nici u fel...am un stick de 4 gb....am pus o placa de 32 inchi pe tv asta si tot nu afiseaza nimic...incredibil nu e incredibil nimic,atentie la tensiunea de alimentare,astea diagonala mai mica inca se mai gasesc cu alimentare t.con la 5v,si daca ati pus placa de 32" cu alimentare la 12v e deajuns sa.... plus ca am spus si mai sus,poate fi pentru fhd si dv aveti hd si nu toate redau macar o imagine ,,haotica,, in cele mai multe cazuri nu este niciun fel de urma de imagine cand rezolutia difera Editat Septembrie 26 de iuliantv Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 27 Autor Partajează Postat Septembrie 27 Am reusit sa il reanimez dar tot cu imaginea intoarsa...am multe fisiere nvm dar nu stiu pe care sa il pun...am pus unul si imaginea a disparut.. Link spre comentariu
clony Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Acum 8 minute, POLAKU2002 a spus: Am reusit sa il reanimez dar tot cu imaginea intoarsa...am multe fisiere nvm dar nu stiu pe care sa il pun...am pus unul si imaginea a disparut.. Pune poze din meniul de service menu 1999 back si iti zic eu ce sa schimbi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Acum 1 oră, POLAKU2002 a spus: Am reusit sa il reanimez dar tot cu imaginea intoarsa...am multe fisiere nvm dar nu stiu pe care sa il pun...am pus unul si imaginea a disparut.. Softul NVM este pt procesor și se folosește doar dacă nu iese din sby Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 30 Autor Partajează Postat Septembrie 30 Am rezolvat din flip.multumesc tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum