tutu2 Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 Cumpar parte mecanica dublu radiocasetofon International Stereo, a mai fost comercializat la noi sub nume ca: Mekosonic, Levis, s.a. Aparatul intreg arata ca in pozele atasate. Ofer cca. 20 - 30 lei. Link spre comentariu
tutu2 Postat Noiembrie 10 Autor Partajează Postat Noiembrie 10 Poate are cineva... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 14 Partajează Postat Noiembrie 14 Cred ca am eu ceva asemanator. Caut si te anunt. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 17 Partajează Postat Noiembrie 17 Dap, am unul aproximativ modelul asta. Nu stiu daca functioneaza. O sa ma uit de curele, sa-ti dau unele noi. Daca-l vrei, da-mi de stire. Nu costa nimic. Link spre comentariu
tutu2 Postat Noiembrie 18 Autor Partajează Postat Noiembrie 18 Sigur ca-l vreau, daca se poate sa-l trmiteti cu orice curier platesac eu cat trebuie. Am tel. 0720/753370.Multumesc ptr raspuns ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19 Partajează Postat Noiembrie 19 OK, da-mi o adresa de livrare pe PM. Sau pe WA, 0753025564. Link spre comentariu
tutu2 Postat Noiembrie 19 Autor Partajează Postat Noiembrie 19 Va sun maine miercuri si vb intai , Eu nu vad butonul pt PM ca sa pot scrie adresa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum