Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori noi si de calitate la kilogram

CATA090

Postări Recomandate

stie cineva de ce nu pot sa postez unele poze care au doar 100kb ? este un format foarte mic ca , dimensiune . anterior mi-sa permis sa postez poze cu aceasta dimensiune : acuma ceva s-a schimbat in bara de mesage doar fisiere de 12.92kb

01.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 minute, laur+ a spus:

IMG-20241110-WA0001.jpg

IMG-20241110-WA0002.jpg

IMG-20241110-WA0000.jpg

-Salut / dupa data de 15 noiembrie o-sa am la vanzare toti tranzistori din lista . o-sa si anunut acest lucru cand ii am .

-urmariti postarile mele

-ofertele anterioare pentru condensatori si restul componentelor electronice : disponibile

-contact pentru comenzi / 0762539093 folosesc si WhatsApp / email [email protected] / la fel ma puteti contacta si in mesageria privata elforum / raspund intotdeauna repede la mesaje

-mai am la vanzare trafo din recuperari audio / trafo toroidal / trafo noi / care nu sunt postate in elforum .  pot trimit listele cu detali si pret ptr trafo in WhatsApp sau email .

Link spre comentariu

-NOU PRET : anterior 3.5lei bucata  . actual l-a oferta 2lei bucata . rog pe domnul administrator sa rezoleve problema

de-a posta si poze . adaugare linck pentru gazduire poze ca imagura este nefunctionabil , la fel si marimea formatului permis pentru adaugare poze din pc de doar 4.47kb . o poza are un minim de 90kb . multumesc

100-RPOTENTIOMETRU.thumb.JPG.d41862cacaf450b1156d7f4a0de8cb1d.JPG

Link spre comentariu
Acum 9 minute, validae a spus:

Problema postării foto pe forum ține de faptul că o capacitate de stocare marită costă, iar forumul nu face profit din reclame să se poată autofinanța total.Deci încărcați pozele tot pe site-uri externe și puneți link aici.. 

multumesc pentru raspuns . atunci doresc sa platesc pentru-a putea posta poze . imi scrieti in privat sau ma puteti suna 0762539093 daca aceptati sa platesc pentru acest serviciu .

Link spre comentariu

Nu merge așa, înainte erau și conturi Gold member, care aveau acces la mai multe posibilități, prin plata unui abonament. Dar la schimbarea platformei de hosting s-a renunțat la astfel de conturi, toți membrii au aceleași drepturi, excluzând moderatorii, care au doar niște ,,unelte,, de editare pe care utilizatorii nu le au.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, validae a spus:

Nu merge așa, înainte erau și conturi Gold member, care aveau acces la mai multe posibilități, prin plata unui abonament. Dar la schimbarea platformei de hosting s-a renunțat la astfel de conturi, toți membrii au aceleași drepturi, excluzând moderatorii, care au doar niște ,,unelte,, de editare pe care utilizatorii nu le au.

daca exzista o forma de-a beneficia de unele privilegii pentru vanzarile mele pe acest forum . pot plati sub forma de abonament lunar . la fel eram foarte interesat de un stiki ,baner care sa-mi faca reclama pe acest forum . daca exzista vre-o posibilitate : va rog sa ma anuntati sa-u sa luati legatura cu mine prin telefon 0762539093 . multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări