CATA090 Postat Octombrie 27 Autor Partajează Postat Octombrie 27 Acum 4 minute, sakal a spus: Acesta a fost la mine continutul a 1kg electrolitici. Up.condensatori.xlsx multumesc pentru up / si rezumatul l-a ce ,ai primit la 1kg . apreciez efortul si timpul dedicat pentru aceasta lista Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 46 minute, sakal a spus: Acesta a fost la mine continutul a 1kg electrolitici. Up.condensatori.xlsx Va multumesc.Asta e cea ce doream sa aflu valorile si tensiunile acelor valori. Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Salut @CATA090 Azi am fost la Cargus la depozit sa iau coletul. Dupa ce am asteptat o ora si jumate mi-au spus ca nu gasesc coletul. Au zis ca mi-l aduc acasa dupa ce il gasesc. Acum astept sa vad. Oricum astia sunt niste incompetenti la Cargus. BR/Daniel Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 28 Autor Partajează Postat Octombrie 28 Acum 50 minute, Craciun a spus: Salut @CATA090 Azi am fost la Cargus la depozit sa iau coletul. Dupa ce am asteptat o ora si jumate mi-au spus ca nu gasesc coletul. Au zis ca mi-l aduc acasa dupa ce il gasesc. Acum astept sa vad. Oricum astia sunt niste incompetenti la Cargus. BR/Daniel -incredibil asa ceva . cu toate scuzele : pari a ,fi o persoana urmarita de ghinion. sa , speram ca vor reusi acestia sa-si indeplineasca jobul . in orice institutie ,firma : depinde de omaeni . uni sunt mai capabili alti dorm pe ei . Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 29 Partajează Postat Octombrie 29 Salut @CATA090 Am ridicat coletul. Mersi BR/Daniel Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 29 Autor Partajează Postat Octombrie 29 Acum 6 minute, Craciun a spus: Salut @CATA090 Am ridicat coletul. Mersi BR/Daniel in sfarsit . multumesc ca , m-ai anunutat . Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 30 Autor Partajează Postat Octombrie 30 -salut colegi . amplificator vintage DUAL-CV62 -original cu toate componentele ,a prmit o mana de lac de buna calitate -arata bine si ,se aude bine -trimit ieftin cu posta romana , dar si , cu curier -joi adaug noi componente electronice / cele anterioare continua disponibile -ma puteti contacta aici s-au . [email protected] tel 0762539093 folosesc si watsapp Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 1 Autor Partajează Postat Noiembrie 1 -salut / am adus componente noi -daca intereseaza pe cineva transformatoare noi si recuperate inclusiv toroidal pot trimite liste cu detali si pret in wasapp -oferta l-a condensatori continua disponibila -contact :0762539093 / [email protected] Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 2 Autor Partajează Postat Noiembrie 2 -salut colegi . -Vin cu-o rectificare de preturi la rezistori metalici auri . fac acest lucru ( reducere pret ) deoarece pretul find unul just : jumate din cat este pe piata in magazinele de specialitate la 8/10euro bucata . in romania sta altfel economia si puterea de cumparare . Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 3 Autor Partajează Postat Noiembrie 3 -FREE UP : THX -Oferta continua ptr condensatori -am 100 bucati trafo noi , recuperati audio , toroidal : trimit in WhatsApp poze ,detali 0762539093 email : [email protected] -salut Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 4 Autor Partajează Postat Noiembrie 4 -Preturi noi l-a oferta pentru switchurile on/of si , cu reintoarcere Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 4 Autor Partajează Postat Noiembrie 4 -pachet de becuri vechi : folosite in aparate ca , cele pe lampi :cred -sunt diverse modele si variati de tensiuni : de -la 3v la 220v -tot pachetul 200lei -asigur ambalaj protector / pot trimite poze mai multe in wasapp 0762539093 -salut Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 4 Partajează Postat Noiembrie 4 Becurile tip ,,baionetă,, de 48V/50mA erau folosite la centrale telefonice vechi și în industrie, la semnalizarea unor butoane de comandă. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 4 Partajează Postat Noiembrie 4 Eu am becuri baioneta și de 6V și de 12V, tot la curent mic. Deci sînt nu doar de 48V. Pt pasionați, becurile de genul acesta se mai folosesc ca stabilizator de amplitudine în oscilatorele analogice de joasa frecventa. De exemplu cu punte wien pt măsurători audio avind distorsiuni reduse. Link spre comentariu
CATA090 Postat Noiembrie 5 Autor Partajează Postat Noiembrie 5 (editat) La 04.11.2024 la 9:40, CATA090 a spus: -pachet de becuri vechi : folosite in aparate ca , cele pe lampi :cred -sunt diverse modele si variati de tensiuni : de -la 3v la 220v -tot pachetul 100LEI / am redus pretul l-a aceasta suma deoarece nu par a fii asa de utile -asigur ambalaj protector / pot trimite poze mai multe in wasapp 0762539093 -salut Acum 23 ore, sesebe a spus: Eu am becuri baioneta și de 6V și de 12V, tot la curent mic. Deci sînt nu doar de 48V. Pt pasionați, becurile de genul acesta se mai folosesc ca stabilizator de amplitudine în oscilatorele analogice de joasa frecventa. De exemplu cu punte wien pt măsurători audio avind distorsiuni reduse. eu sunt electronist amator : si , am avut o data pe masa de operati un reciver vechi care folosea astfel de becuri Editat Noiembrie 5 de CATA090 am modificat pretul : cu unu mai mic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum