alexis1 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Am primit coletul cu condensatori electrolitici. Valori diverse (din ce am reusit sa vad, de la 0,22uF la 10000 uF) , tensiuni de lucru de la 10 V la 450V. Recomand celor interesati. Link spre comentariu
mircea56 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Am primit si eu coletul.Marfa de calitate.Multumesc mult ! Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 2 Autor Partajează Postat Octombrie 2 le multumesc tuturor celor care , au lasat o impresie aici . Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Salutare.Interesat de 1Kg polarizati si 1Kg nepolarizati.Adresa de livrare pm.Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Mulțumit de condensatorii primiți însă nu am avut timp să-i sortez și măsor. Pentru mine noua PR sunt lockerele curierilor. https://i.ibb.co/DpVTp5x/IMG20241002.jpg https://i.ibb.co/SssBMpM/IMG20241002.jpg Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Am primit si eu Kg de electrolitici si un mic bonus. Desi n-am apucat sa ma uit printre e,i decit in fuga,pare foarte potrivit pt cei ce fac depanari diverse in mod curent. Recomand! Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 4 Autor Partajează Postat Octombrie 4 Up...(Sus cu ele...) Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Am primit condensatorii sunt ok , multumesc pentru bonus. Link spre comentariu
GMCD Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Daca mai aveti condensatori electrolitici, doresc si eu 1 Kg. V-am trimis mp cu datele de livrare. Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 8 Autor Partajează Postat Octombrie 8 pentru iubitori de vintage / pioner sa-600 . 590 lei Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 pe langa condensatorii care ii am la vanzare, mai sunt si cateva amplificatoare vintage. O sa postez cate unul pe zi, sunt de vanzare, sper sa va si placa . Roselson 17p+17p frantuz / 17W pe canal , tranzistorii incapsulati / totul original / 300lei Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 10 Autor Partajează Postat Octombrie 10 -Dual CV-60 . AMPLIFICATOR VINTAGE 1972 AN DE FABRICATie -20W PE CANAL/4OHMi -FARA REPARATII,TOTUL ORIGINAL -SE AUDE FOARTE BINE -PRET 340LEI -TRIMIT RAMBURS CU ORICE CURIER / MA PUTETI CONTACTA AICI SAU LA 0762539093 FOLOSESC SI WHATTSAP Link spre comentariu
GMCD Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Am luat coletul de la posta. Condensatorii au ajuns cu bine. Toate cele bune! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Salut, Vreau si eu un kg de electrolitici , transport prin curier cu ramburs. Trimit detalii pe MP. BR/Daniel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum