Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori noi si de calitate la kilogram

CATA090

Postări Recomandate

Nu există firmă de curierat serioasă sau neserioasă, problemele sunt zonale și de cele mai multe ori generate de personal. Dacă nu faceți reclamație firma nu are de unde să știe ce face angajatul și că din lene zice că nu a dat de destinatar. Eu am avut experiențe atât pozitive cât și negative cu absolut toate firmele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 minute, marius_amp a spus:

A scris omul mai sus ca a stat peste 20 de ani in Spania....

marius amp :   ce-l putin nici nu , are dreptate : am scris corect .am fost 20 ani in afara tari si scriu mai bine decat majoritatea care , se dau profesori in limba . am fost in toate tarile europene si am incercat sa-le vorbesc limba acestora si niciodata nu mi-sa atras atentia intr-un contur jignitor . suparator ca , l-a mine in tara dragi mei romani se comporta astfel ... eu spun ca , nu este o crima o cratima o virgula : putem trece usor peste acestea nu ?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, deo a spus:

Daca aveti in zona Sameday box,descarcati aplicatia si este mai ieftin transportul (14-15 lei)si mai comod,te duci sa ridici pachetul cand ai timp.

Asa am crezut si eu dar cred sunt ca cei mai josnici dintre toate firmele.

Trimis reclamatie prin email, nici un raspuns, trimis a doua oara, nici un raspuns.

Au pagina facebuc, numai recenzii negative.

Pe pagina lor scrie: termen de rezolvare a unei sezizari 3 luni, termen de despagubire 30 zile.

Daca tot ii alegeti pe acestia puneti asigurare reala la colet, altfel ramaneti fara el.

Alegeti posta romana cu livrare la oficiu 15 lei primul kg sau 20 lei cu livrare la adresa, in 2-3 zile lucratoare coletul ajunge.

Cu poata romana ajunge mai repede decat cu Sameday si cum glumea cineva ar trebui sa se numeasca SOMEday.

Spor la vanzare!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, CATA090 a spus:

marius amp :   ce-l putin nici nu , are dreptate : am scris corect .am fost 20 ani in afara tari si scriu mai bine decat majoritatea care , se dau profesori in limba . am fost in toate tarile europene si am incercat sa-le vorbesc limba acestora si niciodata nu mi-sa atras atentia intr-un contur jignitor . suparator ca , l-a mine in tara dragi mei romani se comporta astfel ... eu spun ca , nu este o crima o cratima o virgula : putem trece usor peste acestea nu ?

Cind esti strain, alte sint pretentiile din partea bastinasilor, cind e vorba de limba materna, treaba sta altfel!

P.S. presupun ca textul de mai sus, l-ai scris la misto si este intentionat plin de greseli!?

Acum 6 ore, CATA090 a spus:

am scris corect sa-u pentru ca

Nu se scrie in nici o situatie ''sa-u'', nu mai insista!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 14 minute, Marele Savant a spus:

Cind esti strain, alte sint pretentiile din partea bastinasilor, cind e vorba de limba materna, treaba sta altfel!

P.S. presupun ca textul de mai sus, l-ai scris la misto si este intentionat plin de greseli!?

Nu se scrie in nici o situatie ''sa-u'', nu mai insista!

sincer iti spun ca , nu stau sa acord atentie exagerata atunci cand scriu . timpul pentru cineva ca mine este foarte limitat . raspund la zeci de mesaje in fiecare zi . a ,se strcura greseli este foarte normal : nu imi vine sa cred ca stau sa explic banalitati . ai citit  ce am scris mai sus : este in limba romana , este coerent .esti baiat mare , se poate trece cu vederea si-o amarata cratima . nu-a murit nimeni , viata continua .  va rog sa inchideti acest subiect , nu este nimic constructiv aici pentru nimeni . ma faceti sa cred ca suntetii doar frustratii . am doar pareri bune despre oameni din elforum : nu murdaritii oameni buni. o seara buna domnule Mare Savant . PS : SA-U ,SAU : se scrie de ambele moduri : depinde contextu in care il pui in fraza . chestia asta imi aduc aminte ca , am invatato in clasa 2-a . josnic sa mai vb de astefel de lucruri nu crezi ?

sau.JPG

Link spre comentariu
6 hours ago, CATA090 said:

PS : SA-U ,SAU : se scrie de ambele moduri : depinde contextu in care il pui in fraza . chestia asta imi aduc aminte ca , am invatato in clasa 2-a . josnic sa mai vb de astefel de lucruri nu crezi ?

"SA-U" nu exista fizic in gramatica Limbii Romane.

Exista insa "S-AU".

Fa distinctia, si scapi de critici :)

PS: Pentru ceilalti, lasati-l va rog, atat se poate.

Conteaza sa va intelegeti in tranzactii, ca despre asta este topicul.

Link spre comentariu

salut colegi : sa revenim l-a ale noastre si ,sa trecem peste orele de gramatica gratis.multumesc dmnl administrator ca ,a facut clara situatia si , sa ajuns l-a un consens . pe viitor imi cer scuze daca mai se strecuoara greseli de ortografie / sunt fara intentie .

-anunuturile cu , oferta : condensatori continua

-l-a fel si celelalte componente

-stabilizatoruil de ,tensiune s-a vandut

-trimit in tara ieftin cu posta romana / convenabil ca-l puteti ridica in termen de 10zile din sediul postei din localitatea dmnv

-ma puteti contacta aici s-au : email [email protected] tel 0762 539093 folosesc si watsapp

-salut

1faco.JPG

2ceramica.JPG

3electrolitic.JPG

4nepolarizati.JPG

recomandare.JPG

1.JPG

2n3773.JPG

2n6031.JPG

2sa1307.JPG

2SC3298 SI 2SA1306.JPG

2sccc4793.JPG

112.JPG

300buc zeiner.JPG

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări