Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori noi si de calitate la kilogram

CATA090

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut @eos

Valori ar fi cam asa:

10uF,33uF,47uF,68uF,100uF,220uF,330uF,470uF,560uF,1000uF,2200uF,3300uF,4700uF , 10000uF la tensiuni de 10/16/25/35/100/250V poate sunt si la alte tensiuni mai mari...

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu

-salut . lot de ,6surse curent DC . cu reglaj volti  . sunt noi .

-pret pentru tot lotul 200lei

-anunturile anterioare pentru condensatori zenner ,rezistori continua disponibile

-trimit ieftin in tara cu , cargus sa-u posta romana : 23lei minim

-ma puteti contacta aici sa-u email : [email protected] tel 0762539093 folosesc si whatsapp

-salut

1.JPG

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Craciun a spus:

Salut @eos

Valori ar fi cam asa:

10uF,33uF,47uF,68uF,100uF,220uF,330uF,470uF,560uF,1000uF,2200uF,3300uF,4700uF , 10000uF la tensiuni de 10/16/25/35/100/250V poate sunt si la alte tensiuni mai mari...

BR/Daniel

Multumesc dar nu ajuta de loc. Ar fi fost bine daca se specifica valoarea si la ce tensiune e ste acea valoare ca poate fi 47uf si la 16v si la 35 si la 50 sau alta tensiune plus ca poti avea in pachet aceeasi valoare la 2-3 tensiuni diferite.De asta zic sa faceti o mica lista cu valorile si tensiunile la care ele sunt ca sa stie omul cam la ce se asteapta in pachet.

Multumesc oricum

Link spre comentariu

-amplificator uher /calitate germana a anilor 80/90 -recomand pentru exigentii in materie de sunet -aparatu pare simplu ,dar se face notabil cu sunetul ,spatial pe 2 iesiri din cele 4 stereo -trimit ieftin posta romana sa-u cargus -pret 430lei -

pentru mai multe detali ma puteti contacta aici sa-u email [email protected] / tel 0762539093 folosesc si whatsap . dispun si de monstra video a aparatului .

ofer cadou : mufele din spate ptr boxe si intrare sunet

44.JPG

1.JPG

5.JPG

23.JPG

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Budreala Radu a spus:

Mama lui de sa-u..... se scrie legat!

nu este atul meu scrierea gramaticala , si nici nu , prea incerc sa demonstrez multa cunoastere in aceasta . are mai mult sens sa , fii corent in ce-a ce scrii decat sa , fii incorent dar sa puii cratime . si plus deasta o-sa te simti jenat de ce-o sa-ti spun acuma . am scris corect sa-u pentru ca , dupa el urmeaza un cuvat ,o descriere a ceva . te rog sa , nu mai fim rautaciosi cu astefel de chestii copilaresti : nu suntem intr-o institutie unde se cere diplomatie si astfel de tratament de scriere . o seara buna sa ai domnule .

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Craciun a spus:

Salut @CATA090

O sugestie, renuntati la Cragus si alegeti alti curieri sunt neseriosi, nu mi-au livrat coletul de la tine in 2 zile la rand si ma cheama sa-l iau de la ei...

BR/Daniel

da am primit de la ei instintare ca-au incercat sa , va livreze coletu . imi pare rau ptr experienta avuta cu acestia . pana la dmnv nu stiam ca sunt neseriosi . daca , se mai repeta si , cu alti clientii : o-sa renunt la servicile lor . multumesc ca ma-ti facut atent in privinta acestora .

Link spre comentariu

nu este normal asa ceva : trebuia sa anunte in prealabil : o-sa ma uiit si eu in google l-a rewiuri . treaba cu acestia era ca , erau foarte ieftin . ceilalti se ridica l-a preturi  chiar cu 20 le mai mult fata de cargus . eu intotdeauna am preferat sa lucrez cu posta : cu posta , te poti duce sa ridici coletul in 10 zile lucratoare , ma gandesc ca , oameni mai si muncesc si nu sunt tot timpul acasa .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări