CATA090 Postat Septembrie 27 Autor Partajează Postat Septembrie 27 Acum 2 ore, validae a spus: Nu trebuie să platesti nimic pentru asta, e suficient să scrii în fiecare zi ,,UP,, in topicul de vânzare, sau sa menționezi ,,anunț valabil,,.Deci zilnic ai voie să ,,aduci în față,, anuntul tău o singură dată. Dacă binevoiesti să donezi o sumă modică pentru intreținerea acestui forum, există un buton pentru acest lucru. salut din nou / am cautat acel buton sa donez dar nu-l gasesc . ma tot uit si in regulament etc de 10 minute . multumesc Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Sau pot utilizatorii sa dea un free-up Link spre comentariu
digitalelectron Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 Uite free up de la mine, Acelasi lucru ce s-a mai spus, daca faci pachete in care sa pui din fiecare valoare iti cumpar si eu, random mai greu sa cumpere lumea. Da e posibil sa pierzi timp dar le dai mai repede presupun ca asta si vrei sa scapi mai repede. Link spre comentariu
CATA090 Postat Septembrie 28 Autor Partajează Postat Septembrie 28 salut digitalelectron multumesc pentru up . inteleg de ce vrei astfel sa cumperi . -iti garantez ca vei fii multumit ,satisfacut cu continutul care-l primesti -ii am foarte diversificati,bine amestecati, daca ma pot exprima asa -comanda cate kg vrei, iar eu iti pot face poze detaliat sa vezi ce primesti / daca ai whatsapp ti-le pot trimite acolo /0762539093 Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Vreau si eu, un kg electrolitici Link spre comentariu
CATA090 Postat Septembrie 28 Autor Partajează Postat Septembrie 28 (editat) Acum 7 ore, ovidiu grigore a spus: Vreau si eu, un kg electrolitici va salut / lasatimi o adresa si va trimit luni cu posta romana 1kg / sa-mi spuneti de care doriti ? electrolitici sau nepolarizati . daca aveti alt curier preferat , imi spuneti . imi puteti scrie aici sau email [email protected] tel 0762539093 am si wattzap .... daca ma contactati pe unele din email sau tel sa-mi spuneti ca veniti dupa forumul elforum . multumesc Editat Septembrie 28 de validae Sau se scrie unit în cazul ,,email sau telefon,, și ,,electrolitici sau nepolarizați. Link spre comentariu
CATA090 Postat Septembrie 29 Autor Partajează Postat Septembrie 29 La 22.09.2024 la 16:41, CATA090 a spus: salut / vand la kg condensatori electrolitici si nepolarizati eletrolitici 1kg 120lei nepolarizati 135lei 1kg trimit cu plata la primire colet ,recomand posta romana / pot trimite cu orice curier si easybox /ptr easy box plata in avans ma puteti contacta la adresa de email ori la tel [email protected] tel0762539093 am si wattzap salut. Link spre comentariu
CATA090 Postat Septembrie 30 Autor Partajează Postat Septembrie 30 new free up / thx Link spre comentariu
audi200+ Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 daca se iau mai multe kg faceti discount? , tranzistorii ,diodele si rez nu le dati la kg? Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 1 Autor Partajează Postat Octombrie 1 salut audi 200 da ofer bonus daca se cumpara mai multe kg : l-a 5 kg ofer 1kg bonus din acelasi produs .. tranzistori si rez etc nu le vand la kg : le vand pe bucata Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Am luat pachetu, marfa bună mulțumesc!!! Link spre comentariu
CATA090 Postat Octombrie 1 Autor Partajează Postat Octombrie 1 Acum 5 ore, ovidiu grigore a spus: Am luat pachetu, marfa bună mulțumesc!!! multumesc ca ai postat si aici despre continutu marfii . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum