Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori noi si de calitate la kilogram

CATA090

Postări Recomandate

Acum 2 ore, validae a spus:

Nu trebuie să platesti nimic pentru asta, e suficient să scrii în fiecare zi ,,UP,, in topicul de vânzare, sau sa menționezi ,,anunț valabil,,.Deci zilnic ai voie să ,,aduci în față,, anuntul tău o singură dată.

Dacă binevoiesti să donezi o sumă modică pentru intreținerea acestui forum, există un buton pentru acest lucru.

salut din nou / am cautat acel buton sa donez dar nu-l gasesc .  ma tot uit si in regulament etc de 10 minute . multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut digitalelectron multumesc pentru up . inteleg de ce vrei astfel sa cumperi .

-iti garantez ca vei fii multumit ,satisfacut cu continutul care-l primesti

-ii am foarte diversificati,bine amestecati, daca  ma pot exprima asa

-comanda cate kg vrei, iar eu iti pot face poze detaliat sa vezi ce primesti / daca ai whatsapp ti-le pot trimite acolo /0762539093

Link spre comentariu
Acum 7 ore, ovidiu grigore a spus:

Vreau si eu, un kg electrolitici 

va salut / lasatimi o adresa si va trimit luni cu posta romana 1kg / sa-mi spuneti de care doriti ? electrolitici sau nepolarizati . daca aveti alt curier preferat , imi spuneti . imi puteti scrie aici sau email [email protected] tel 0762539093 am si wattzap .... daca ma contactati pe unele din email sau tel sa-mi spuneti ca veniti dupa forumul elforum . multumesc

Editat de validae
Sau se scrie unit în cazul ,,email sau telefon,, și ,,electrolitici sau nepolarizați.
Link spre comentariu
La 22.09.2024 la 16:41, CATA090 a spus:

salut / vand la kg condensatori electrolitici si nepolarizati

eletrolitici 1kg 120lei

nepolarizati 135lei 1kg

trimit cu plata la primire colet ,recomand posta romana / pot trimite cu orice curier si easybox /ptr easy box plata in avans

ma puteti contacta la adresa de email ori la tel [email protected] tel0762539093 am si wattzap

salut.

recomandare capacitori.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări