Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori noi si de calitate la kilogram

CATA090

Postări Recomandate

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CATA090

81

• Craciun

9

• validae

8

• grosu99

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 18 ore, CATA090 a spus:

salut / vand la kg condensatori electrolitici si nepolarizati

eletrolitici 1kg 120lei

nepolarizati 135lei 1kg

trimit cu plata la primire colet ,recomand posta romana

ma puteti contacta la adresa de email ori la tel [email protected] tel0762539093 am si wattzap

salut.

recomandare capacitori.JPG

save.JPG

Link spre comentariu
Acum 14 ore, validae a spus:

Vindeți amestecat, sau și pe o valoare sau grup de valori? Sunt toți noi? Ați putea pune o listă cu valorile ?

salut / nu vand preferential la alegerea cumparatorului / detin 200kg pe stock ,sunt amestecati / valorile gasite in VOLTI SI UF  acopera 80% din toata gama  / valori in uf de la 1uf la cateva mii dar nu depaseste 5000mii , in volti de la 16v la 450v , pentru cei polarizati ..... ce-i nepolarizati la fel acopera o gama mare in volti si uf cu volti de la 100 pana la 1500  si un uf pana in 2000 mi . 0762539093 daca mai aveti si alte intrebari ma puteti suna ori imi scrietii .

save.JPG

Link spre comentariu

salut colegi . mai am la vanzare , tranzistori , diode zenner ,rezistenta bobinata metalica , / toate sunt noi si de calitate premium / nu china  .  puteti sa-mi scrieti in wattzap si va trimit toate pozele cu descriere si pret / aici nu am putut incarca fisier find prea mari / 0762539093 /  ps: ma bucur foarte mult ca am dat peste acest forum , sunt foarte multe lucruri interesante .

1.JPG

2n6031.JPG

zeiner 1.JPG

Link spre comentariu

E în regulă așa.Dacă ai face de exmplu pachete de 1kg in care să distribui cantități aproximativ egale din fiecare tip și valori, ai vinde probabil mai ușor.Ai avea ceva de muncă, dar cred că ar merita.Alt pont ar fi să îi împrăștii uniform pe o tavă sau masă și să faci o poză clară care să cuprindă acel lot, s-ar vedea astfel ce ai acolo.

E o părere personală....spor la vânzare.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, validae a spus:

E în regulă așa.Dacă ai face de exmplu pachete de 1kg in care să distribui cantități aproximativ egale din fiecare tip și valori, ai vinde probabil mai ușor.Ai avea ceva de muncă, dar cred că ar merita.Alt pont ar fi să îi împrăștii uniform pe o tavă sau masă și să faci o poză clară care să cuprindă acel lot, s-ar vedea astfel ce ai acolo.

E o părere personală....spor la vânzare.

multumesc pentru sfat . dar imi va ocupa prea mult timp aceasta logistica / si timpul costa bani  /  mar obliga sa sui pretul la acestia / nu doresc acest lucru / vreau sa fie ofertant/oportun / vand si pe alte platforme / am vanzari ok nu ma plang / la fel nu am intalnit pe nimeni pana acuma sa-mi reproseze ceva in privinta  continutului . daca primesc reprosuri ma dau dupa cumparator . observ ca sunteti moderator aici si vreau sa intreb daca pot platii un fel de abonament lunar pentru o vizibilitate mai buna a anuntului meu cu condensatorii ?

Link spre comentariu

Nu trebuie să platesti nimic pentru asta, e suficient să scrii în fiecare zi ,,UP,, in topicul de vânzare, sau sa menționezi ,,anunț valabil,,.Deci zilnic ai voie să ,,aduci în față,, anuntul tău o singură dată.

Dacă binevoiesti să donezi o sumă modică pentru intreținerea acestui forum, există un buton pentru acest lucru.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, validae a spus:

Nu trebuie să platesti nimic pentru asta, e suficient să scrii în fiecare zi ,,UP,, in topicul de vânzare, sau sa menționezi ,,anunț valabil,,.Deci zilnic ai voie să ,,aduci în față,, anuntul tău o singură dată.

Dacă binevoiesti să donezi o sumă modică pentru intreținerea acestui forum, există un buton pentru acest lucru.

multumesc pentru aceasta . si sigur ca da , mi-ar placea sa sustin acest forum si sa contribui la o donatie ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări