florinmar Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 Salutare am făcut o prostie in momentul.reistalari Windows 10 am șters din greșeală partiția cu date personale Nu am formatat hardul . întrebare exista vreo aplicație software care sa pot recupera datele pierdute.multumesc anticipat Link spre comentariu
dragostalpau Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 teoretic da, practic am patit si eu la fel si nu am reusit decat sa recuperez niste fisiere cu nume corecte dar inutilizabile, corupte; incearca si tu cu un stick pe care pui https://www.system-rescue.org/ Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 EaseUS Data Recovery Wizard...varianta rupta pe genunchi o gasesti pe filelist...azi l-am folosit cu succes. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 Se poate incerca si cu Recuva de la colasoft, am recuperat diverse fisiere. Link spre comentariu
teomishu Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 1 hour ago, florinmar said: Nu am formatat hardul . Dar s-a scris ceva pe el ? Link spre comentariu
cimitavita Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 daca după ce ai șters partiția ai lăsat windows să se instaleze, date personale kaput. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 Eu am recuperat datele cu ceva soft pe care l-am cumpărat cu vreo 100£. Încercasem toate softurile și pana la salvat datele erau ok, când voiam sa salvez îmi cereau varianta full (plătita). Din păcate nu mai știu pe unde am stocat softul ala și cum se numea, dar am salvat vreo 2T de date. Ti-as recomanda sa nu mai folosești deloc acel SSD pana nu ai un soft bun de recuperare date ca sa eviți suprascrierea. Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 21 Autor Partajează Postat Septembrie 21 Acum 6 ore, teomishu a spus: Dar s-a scris ceva pe el ? Nimic în afara de ce aveam pe el Link spre comentariu
vlad751 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 Intai ar trebui dezactivata functia TRIM apoi bootat de pe un stick ca sa existe o cat mai mica suprascriere a datelor. Utilizati cu incredere DiskGenius. Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 21 Autor Partajează Postat Septembrie 21 Acum 10 minute, vlad751 a spus: Intai ar trebui dezactivata functia TRIM apoi bootat de pe un stick ca sa existe o cat mai mica suprascriere a datelor. Utilizati cu incredere DiskGenius. Și funcția trim cum o dezactivez? Scuze dar e prima oară când întâmpin așa ceva Link spre comentariu
vlad751 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 https://www.tenforums.com/tutorials/40028-enable-disable-trim-support-solid-state-drives-windows-10-a.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum