Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare camera de supraveghere video

Postări Recomandate

Ziua bună, vreau să instalez o cameră de supraveghere video undeva la țară și după ce am răscolit tot internetul, nu am reușit să mă hotărăsc la una anume.

Inițial mă oprisem la un Tapo c500 dar recenziile m-au făcut să mă răzgândesc. După o actualizare de soft, niciuna nu mai functiona. E clar că toate sunt chinezești dar cred că sunt și unele mai bune, mai fiabile, dar care sunt alea?

Că idee, vreau o cameră de exterior, rotativă, cu sunet din ambele părți și cu detectarea persoanei, nu cu detectarea câinilor, pisicilor sau a frunzelor care cad. De preferință să aibă conectivitate wifi. Prețul maxim pe care mi-l permit 4-500 lei. 

Din experiența membrilor forumului, ce camere de supraveghere recomandați?

Dacă cineva are o asemenea camera de supraveghere și este mulțumit, îl rog să-mi spună și mie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu știu ce sa va recomand dar pot confirma ca si la un Tapo C200 (de interior) firmware-ul s-a blocat in urma unei actualizări. Daca nu reușeam sa o repar probabil luam ceva de la Dahua sau Hikvision (tot de interior), pentru Dvs asa ceva se incadreaza in buget SD-P5AE-PV-0400B dar sunt si alte modele bune.

Link spre comentariu

Depide la ce distanta doriti sa identificati persoana, si daca doriti ca respectiva identificare sa poata fi eventual folosita in justitie. Una este sa maresti imaginea unei fete la 4-5-6m si alta la 15m.

Eu am luat (si am returnat) trei randuri de camere de pe emag pana m-am lamurit.  Pt distante mari trebuie o camera min 2k, preferabil 4k. Trist - pt ca sunt scumpe, dar real.

Partea buna a fost ca acele camere (4k) dadeau o imaginea extram de buna si noaptea.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, teomishu a spus:

capacitatea serverului (cloud) unde se conecteaza

Care e pe bani.........

Eu te satuiesc la cea indicata de mine, deoarece Imou sunt fabricate de Hikvision. E, baietii astia sunt pe undeva foarte sus in domeniul asta al supravegherii video. Astia cand spun ca acea camera are rezolutia cutare, pai atat are.

Eu de Loosafe nu am auzit pana acum (pare cam chinezarie ieftinica)...

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Stefan a spus:

Nu de Dahua?

Din ce știu și eu, Hik și Dahua sunt pe primele două locuri, așa că nu contează chiar deloc care din cei doi este producătorul...Zic.  

Dumneavoastră știți totuși mai bine.

Link spre comentariu

La camerele cu accesare prin internet conteaza mult si aplicatia prin care te conectezi la ele. Daca producatorul este unul obscur te poti trezi de pe o zi pe alta ca nu mai asigura accesarea camerelor. Dupa aia te chinuiesti cu aplicatii third-party sa le folosesti. Cu Hikwision si Dahua ai sanse ca si nule sa se intample asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări