turcu_dan Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Va salut. Doresc să-mi configurez rețeaua de internet la casa, urmează să mă mut în curând. Deocamdată am ont-ul de la Digi instalat în pod, semnal wifi slăbuț in casa. Ont-ul este unul mic cu k singura antena, cred că e slab. Doresc să cumpăr un router posibil tplink Ax 1800. O fi bun? In ideea in care ulterior doresc sa adaug un wifiextender se poate prin cablu? Routerul având tehnologia onemesh? Sau merge doar wifi? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Cablul este superior intotdeauna. Chestiile ce emit semnal wifi se monteaza intotdeauna in centrul locuintei. Daca e nevoie de mai multe se face conexiune prin cablu intre ele. Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 15 Partajează Postat Septembrie 15 Fara sa fiu un expert in ale retelelor, recomand TP-link Deco(X60 de ex), un dispozitiv bun. Cu 2 unitati acoperi bine toata casa, daca nu e vreo vila gen Neverland Ranch... Una la etaj langa dispozitivul Digi, eventual legata cu cablu de el (cea mai eficienta solutie). Opresti wifi-ul la disp. Digi si lasi toata administrarea pe TP-link. Cealalta unitate la parter, cat mai central, cum a scris si colegul @modoran mai sus, ca sa acopere toata suprafata necesara. Deco are acoperire ok, multe optiuni de management al retelei, administrarea se poate face din telefon, browser web, de la distanta, etc. Plus ca arata ok, zic eu, poate fi instalat la vedere, fara sa arate ca o chestie industriala... Altfel, daca inca se mai lucreaza la casa,, zic si eu ca si colegul sa tragi cabluri de retea in toate locurile unde te gandesti ca ar fi necesare, urmand a le folosi ulterior dupa nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum