zvasile Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 eu am incercat ieri cu RT la placa asta,alimentare externa fara strap pe quartz si a dat eruare, cred ca cea mai sigura scriere e cu quartz in scurt si la masa,indiferent de programator pentu citire cu xgecu am folosit alimentarea originala si fara strap pe quart, am comparat dumpurile citite cu RT si Xgecu si nu este nici o diferenta, dupa mine la scriere sa intamplat ceva de nu a functionat Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Da, da și placa asta e buna, nu dădea nici o eroare, și atunci la jteag nu avea rost să-l trapez. Nu știu ce o fost, ma gindesc ca poate nu am pus radiatorul bine înapoi,prima data, ma grăbeam, dar bine ca s-a rezolvat,și eu ma gindeam ca la o placa noua nu poate fii defect softul și pe deasupra și dvs ați salvat și ați scris multe! Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 nu a fost de la radiator,deja stiu 4 cazuri in care sa scris cu softul citit cu xgecu si se restartau, chiar nimeni nu a pus radiatorul bine?citit cu rt/xgecu si nu e nici o diferenta in soft, zic eu ca in toate cele 4 cazuri a intervenit proc.(acum sa plictisit) si ceva nu sa scris ok, abia astept sa-mi cada un tv din asta si sa scriu cu xgecu dar acum o sa pun si strap pe quartz Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Da esa este la acest mainboard nu citește pana nui pui quartul în scurt și la masă cu rt și cu alimentare separata Prin 3,3v și 1,8v se alimentează și procesorul și procesoru nu dă voie sa citească emmc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum