Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vortex v32td2070s

Postări Recomandate

Încercați sa salvați cu RT dintr-o alta placa noua, acum modelul nu ar conta, ca e Vortex, Tesla, sau ce o fii, sa fie de 32 și pentru display LSC320AN09-07-asta fiind fără t-conn,si nu ST315.... sau LVW320... astea fiind același soi-cu t-conn,si unul e de placa LVDS citit, cel cu ST315..., iar cel cu LVW320... de pe eticheta le mai citesc unii,sint același. După aceea dați-mi sa îl pun, va spun eu ce e cu el. Da reușim sa găsim un soft ok. 

Mulțumesc. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu conteaza cu t.con sau fara t.con ,tot ce conteaza sa fie aceeasi rezolutie,dupa care din menu service alegi id.ul dedicat tv.ului in cauza,daca setezi id gresit pentru rezolutie de fhd si ai tv cu rezolutie full hd,sau vice-versa atunci ai ,,pus.o,, ramai fara imagine,schimbarea totala de la o rezolutie la alta se face dupa scoaterea tv.ului din priza,si debia atunci vezi ca ai ,,pus.o,,

am intalnit recent la montarea unei placi pe un 32"hd sa nu pot scoate solarizarea decat ,,hardware,, 

dar foloseam un adaptor de la 30pini clasic la 30pini mini ceea ce avea montat pe placa,si poate ala sa fi fost o cauza,cu toate ca la unele id.uri de 43" schimba si solarizarea

la inceput i.mi notam ce id setam in tv pentru un anumit model,dar in timp mi.am dat seama,ca id.ul difera de la un soft la altul,asa ca nu avea rost,

Link spre comentariu
1 oră în urmă, stefanpecsi a spus:

Vedem, îl încerc și revin cu răspuns. De ce sa nu meargă, ceva dacă e bun merge, dacă nu, nu. Răbdarea mult contează, d-apoi ce sa zic de oamenii de aici de pe forum care schimba emmc sau rebileaza procesoare?! 

1.nu prea am incredere in rt,nu ma scos niciodata din vre-o belea legat de emmc-uri,nici nu iam dat multe sanse,
2.depinde de caz,de exe.am avut un samsung cu ceva ani in urma la care baretele costau in jur de 700 lei,
(in china 200lei dar ajungeau in 3 luni)
nu eram nebun sa dau atatia bani asa ca am trecut la schimbarea ledurilor(120)
tv-ul merge si in ziua de azi,intre timp am comandat din china barete dar sunt inca in cutie

Link spre comentariu

Am scris-o cu jteag,ca acela mi-o fost montat,merge acum,nu se mai restarteaza,a aparut tot cu chenarul acela,am intrat in service,am pus pe off factory hotkey,si am dat reset shop.Am salvat dupa aceea cu jteag,e normal acum,fara chenar,ok.Am sa il salvez si cu RT 809H,pina atunci luati asta salvat cu jteag https://files.fm/u/x85t8dc3qm?ak=2!f07d Project ID este 776. Multumiri domnu Vasile !  

20240929_005316.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări