stefanpecsi Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Încercați sa salvați cu RT dintr-o alta placa noua, acum modelul nu ar conta, ca e Vortex, Tesla, sau ce o fii, sa fie de 32 și pentru display LSC320AN09-07-asta fiind fără t-conn,si nu ST315.... sau LVW320... astea fiind același soi-cu t-conn,si unul e de placa LVDS citit, cel cu ST315..., iar cel cu LVW320... de pe eticheta le mai citesc unii,sint același. După aceea dați-mi sa îl pun, va spun eu ce e cu el. Da reușim sa găsim un soft ok. Mulțumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 nu conteaza cu t.con sau fara t.con ,tot ce conteaza sa fie aceeasi rezolutie,dupa care din menu service alegi id.ul dedicat tv.ului in cauza,daca setezi id gresit pentru rezolutie de fhd si ai tv cu rezolutie full hd,sau vice-versa atunci ai ,,pus.o,, ramai fara imagine,schimbarea totala de la o rezolutie la alta se face dupa scoaterea tv.ului din priza,si debia atunci vezi ca ai ,,pus.o,, am intalnit recent la montarea unei placi pe un 32"hd sa nu pot scoate solarizarea decat ,,hardware,, dar foloseam un adaptor de la 30pini clasic la 30pini mini ceea ce avea montat pe placa,si poate ala sa fi fost o cauza,cu toate ca la unele id.uri de 43" schimba si solarizarea la inceput i.mi notam ce id setam in tv pentru un anumit model,dar in timp mi.am dat seama,ca id.ul difera de la un soft la altul,asa ca nu avea rost, Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Da, așa-i... De exemplu, din asta defect cu softul, cit mergea am notat și eu ID776 VORTEX era, am pus înapoi softul de Vortex, solarizat, care merge de obicei la ai multe, și nu avea ID-ul asta, numai pina la 400 și ceva erau în service ID-urile. Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 ar fi culmea sa mearga cu asta citit cu RT-ul, o placa noua costa 60lei,imi place ca nu renuntati asa usor... https://drive.google.com/file/d/1rKDgTwZHzU44FiUmvwlbprypNe1NN4Xa/view?usp=drive_link Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Vedem, îl încerc și revin cu răspuns. De ce sa nu meargă, ceva dacă e bun merge, dacă nu, nu. Răbdarea mult contează, d-apoi ce sa zic de oamenii de aici de pe forum care schimba emmc sau rebileaza procesoare?! Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 1 oră în urmă, stefanpecsi a spus: Vedem, îl încerc și revin cu răspuns. De ce sa nu meargă, ceva dacă e bun merge, dacă nu, nu. Răbdarea mult contează, d-apoi ce sa zic de oamenii de aici de pe forum care schimba emmc sau rebileaza procesoare?! 1.nu prea am incredere in rt,nu ma scos niciodata din vre-o belea legat de emmc-uri,nici nu iam dat multe sanse, 2.depinde de caz,de exe.am avut un samsung cu ceva ani in urma la care baretele costau in jur de 700 lei, (in china 200lei dar ajungeau in 3 luni) nu eram nebun sa dau atatia bani asa ca am trecut la schimbarea ledurilor(120) tv-ul merge si in ziua de azi,intre timp am comandat din china barete dar sunt inca in cutie Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Xgecu e cu mult mai slab ca RT Dupa auzite de pe alte forumuri spune ca nu citeste scrie corect emmc cu Xgecu , acum nu stiu ca nu am Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 asteptam sa vedem de zice Dl.Stefan,daca functioneaza tv-ul mai convins... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Da dar Domn. Ștefan sa scrie tot cu RT , nu cu jtag Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 cred ca are si RT, citit si scris cu xgecu nu a functionat (se restarteaza),chestia e probata de Dl.C.Trifan placa 100% ok,dupa citire am montat-o intrun tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Acum 11 minute, zvasile a spus: cred ca are si RT, citit si scris cu xgecu nu a functionat (se restarteaza),chestia e probata de Dl.C.Trifan placa 100% ok,dupa citire am montat-o intrun tv Are si RT Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Am scris-o cu jteag,ca acela mi-o fost montat,merge acum,nu se mai restarteaza,a aparut tot cu chenarul acela,am intrat in service,am pus pe off factory hotkey,si am dat reset shop.Am salvat dupa aceea cu jteag,e normal acum,fara chenar,ok.Am sa il salvez si cu RT 809H,pina atunci luati asta salvat cu jteag https://files.fm/u/x85t8dc3qm?ak=2!f07d Project ID este 776. Multumiri domnu Vasile ! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Din păcate nu o pot salva cu RT, nu-l recunoaște placa, am pus și pe alimentare externa, nu l-am mai strapat quartzul, nu vroiam să-i mai fac ceva la placa, acum la final. La jteag nu era pus nici alimentare externa, nici strapat, si mergea cu el... Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 am pus documentatie in folder cum merge cu RT, trebuie setat manual emmc-ul,VCCQ pe 1,8V si quartz in scurt si la masa, altfel da CRC error, cu xgecu a mers citit fara stap pe quartz si nici nu a contat selectarea alimentari Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Merge si auto cu RT, quartz se pune în scurt și la masă doar atunci când se folosește sursa originala , Ștefan nu scrie corect emmc cu jtag , fără strapat quartz procesoru nui da voie sa scrie corect softul în emmc și de aici toată povestea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum