Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

300W ?

vasy_gsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

8

• vasy_gsm

4

• moro

2

• csl1131

2

Top autori în acest subiect

prea multe componente, si prea putini finali...adica la 4 finali in total(mono) nu scoate 300W(mono), cred ca acolo era pus 300W pt 2 montaje...(2*150...) si oricum prea complicata......sunt scheme mult mai simple, si probabil..mai bune...

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu am scurtcircuitat mesajul tau.Si am dreptate, cine nu citeste ce srie pe forum nici nu merita sa stie Link-uri spre situl ala exista cu zecile, m-am saturat de atata reclama pe forum.Vedeto forumul asta forum.softpedia.com, baietii aia de acolo daca observa ca faci reclama la ceva te baneaza din prima :lol:

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Vedeto forumul asta forum.softpedia.com, baietii aia de acolo daca observa ca faci reclama la ceva te baneaza din prima :lol:

Asa este Vasile , dar poate si din cauza asta sunt adunati acolo toti timpiteii !
Link spre comentariu

daca tot venii vorba de 300W Aici la asta lucru si eu ... mai tre alimentarea si finalii sa i cumpar dar ... banii melodie banii tragedie baniiiiiiiiiii :)

Forumul asta este o dovada foarte clara ce demonstreaza ca poporul roman este o natziune de oameni destepti si cu o pasiune pt Audiofilie de nedescris

it make's my eys just cry to see how beautifull masterpices i fiind here

Link spre comentariu

Am si eu o ontrebare. de fapt sunt mai multe. De ce la amplificatoarele cu MOS-FET-uri trebuie ca tensiunea de alimentare sa fie cu cel putin 12V mai mare decat cea necesara pt a obtine o anumita putere? Intreb asta pentru ca in acest caz randamentul unui astfel de amplificator scade destul de mult (cam 55-60%). Si totusi in conditiile astea de randament scazut (evident ca-i trebuie racire puternica) toata lumea "se da in vant" dupa ele. Nu inteleg. Poate sa-mi explice cineva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări