TITI Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Eu nu ma cert cu nimeni si cum spunea si Vasile toti de pe forum sunt prietenii mei am vrut doar sa ajut ia r schema imi pare rau dar nu o am :lol: Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 nu imi place schema,prea multe componente pentru 300w,si prea putine finale pentru 300w,eu cred ca in 5 min lasata la 300w crapa Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 prea multe componente, si prea putini finali...adica la 4 finali in total(mono) nu scoate 300W(mono), cred ca acolo era pus 300W pt 2 montaje...(2*150...) si oricum prea complicata......sunt scheme mult mai simple, si probabil..mai bune... Link spre comentariu
Vizitator danielzane Postat Februarie 19, 2005 Partajează Postat Februarie 19, 2005 Reclama Cine nu citeste pe forum nu merita sa stieEU NU AM SCRIS CHESTIA ASTA !!!!!!!!Vasile, cred ca cineva a facut un scurtcircuit pe undeva ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 19, 2005 Partajează Postat Februarie 19, 2005 Eu am scurtcircuitat mesajul tau.Si am dreptate, cine nu citeste ce srie pe forum nici nu merita sa stie Link-uri spre situl ala exista cu zecile, m-am saturat de atata reclama pe forum.Vedeto forumul asta forum.softpedia.com, baietii aia de acolo daca observa ca faci reclama la ceva te baneaza din prima :lol: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Februarie 19, 2005 Partajează Postat Februarie 19, 2005 Vedeto forumul asta forum.softpedia.com, baietii aia de acolo daca observa ca faci reclama la ceva te baneaza din prima :lol:Asa este Vasile , dar poate si din cauza asta sunt adunati acolo toti timpiteii ! Link spre comentariu
moro Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 daca tot venii vorba de 300W Aici la asta lucru si eu ... mai tre alimentarea si finalii sa i cumpar dar ... banii melodie banii tragedie baniiiiiiiiiii Forumul asta este o dovada foarte clara ce demonstreaza ca poporul roman este o natziune de oameni destepti si cu o pasiune pt Audiofilie de nedescris it make's my eys just cry to see how beautifull masterpices i fiind here Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Am vazut cateva variante ale amplificatorului pus de Moro fara rezistentele de putere ,ma intreb se poate si fara? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 daca tot venii vorba de 300W Aici la asta lucru si eu ...Ala scoate 400 si este amplificatorul pe care-l fac si eu (IPA400), este super stabil si distorsiuni ff mici Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 pun pariu cu oricine ca scoate si 600W fara sa crape uite si aici http://ampslab.com/hx350.htm e acelasi si zice ca scoate 600W cu 5 perechi eu zic, ca merge si cu 4 :wink: aoleo si cat costa :lol: 300$ Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 la 500W nu ai nici o problema cu el daca ai racire suficienta iar daca ii pui tranzistori 2sJ/2SK scoti si 600W fara nici o problema. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 cu mici modificari si 10 perechi de finali poti avea si 1Kw Link spre comentariu
moro Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Vasile ala la +/- 70v scoate 400 pe 8ohmi? sau 4 ohmi? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 4 ohm Link spre comentariu
Adi Florin Postat Februarie 27, 2005 Partajează Postat Februarie 27, 2005 Am si eu o ontrebare. de fapt sunt mai multe. De ce la amplificatoarele cu MOS-FET-uri trebuie ca tensiunea de alimentare sa fie cu cel putin 12V mai mare decat cea necesara pt a obtine o anumita putere? Intreb asta pentru ca in acest caz randamentul unui astfel de amplificator scade destul de mult (cam 55-60%). Si totusi in conditiile astea de randament scazut (evident ca-i trebuie racire puternica) toata lumea "se da in vant" dupa ele. Nu inteleg. Poate sa-mi explice cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum