Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiector Benq TH681

Toni Marginean

Postări Recomandate

Acest proiector in timp ce functiona s-a oprit brusc si a trecut intr-un cod de eroare ce ar indica lampa defecta. Lampa a fost probata in alt proiector si este ok, mi-a spus prietenul meu proprietar al aparatului. S-ar parea ca placa de baza ar fi. Eu nu am avut niciodata la reparat asa ceva, deci nu am idee cum l=as putea ajuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

3

• validae

1

• antonvasileeee

1

Top autori în acest subiect

Sincer să fiu, mă mir că se mai folosesc acum asemenea proiectoare scump de întreținut, când cele cu led sunt mici și ieftin de întreținut.

Doar cu  prețul lămpii originale a ăluia cumperi un proiector nou cu led decent...

Ar trebui în primul rând verificat dacă nu s-a întâmplat ceva cu soclul lămpii din proiector, poate are un contact imperfect de la oxidare și de aia nu ,,o vede,, în regulă.Se acumulează praf în ventilatorul lămpii și nu se mai răcește bine lampa.

E ceva de așteptat la lămpi cu halogen, ce  lucrează la temperaturi foarte mari....

Există și alte cauze, vedeți videoclipuri ce tratează problema.Există un sensor ce monitorizează rotația filtrului, se mai prăfuieste și trebuie curățat.Un exemplu:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări