ommu Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 salutare tuturor. stie cineva cum se scapa de parola? eu nu am reusit . nu il pot programa . multumesc Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 menu / child protect /8888 Link spre comentariu
ommu Postat Septembrie 10 Autor Partajează Postat Septembrie 10 am incercat dar nu merge Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Trebuie sa pui un cod nou si sa-l confirmi . Apoi dai off la protect . Link spre comentariu
ommu Postat Septembrie 10 Autor Partajează Postat Septembrie 10 as pune cod nou dar nu ma lasa , pt 8888 nu reactioneaza Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Cand pui cod nou confirmi intai cu 8888. Ce placa are ? Link spre comentariu
profimex Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Reset din service ati incercat ? Link spre comentariu
ommu Postat Septembrie 10 Autor Partajează Postat Septembrie 10 in service nu am intrat ca nu stiu combinatia, nu am gasit-o, mai caut Link spre comentariu
ommu Postat Septembrie 10 Autor Partajează Postat Septembrie 10 placa e 17mb62-2.6 Link spre comentariu
ommu Postat Septembrie 10 Autor Partajează Postat Septembrie 10 am reusit. multumesc foarte mult inca o data Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Acum 11 minute, ommu a spus: placa e 17mb62-2.6 Cu asta trebuia sa incepi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum